δεν ειχε ενεργοποιημενο το gps
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν έχει θέμα, απλά τον βάζει και στο επόμενο κινητό.
Δεν κατάφερε να το εντοπίσει από το: mi cloud ---> find device ?
Γιατί έχει ακρίβεια find device για να το βρει;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Γιατί έχει ακρίβεια find device για να το βρει;
-
-
Το άλλο θέμα είναι ότι αν το βρήκε κάποιος με το που θα βάλει κάρτα sim βλέπεις το νούμερο του
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Το άλλο θέμα είναι ότι αν το βρήκε κάποιος με το που θα βάλει κάρτα sim βλέπεις το νούμερο του
πως θα βαλει αλλη καρτα sim με ξένο Mi Account ;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
OffTopicΗ συζήτηση βγαίνει off topic...για το πως λειτουργεί το mi cloud + find device μπορεί να ανοιχτεί νέο θέμα, αν χρειάζεται
-
-
Καλησπέρα σας, πριν μερικές μέρες μου έκλεψαν το κινητό μου (redmi 3 pro). Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να διαγράψω τη συσκευή από το λογαριασμό μου και αν είναι δυνατό να την απενεργοποιήσω! Προσπάθησα να το βρω μέσω εντοπισμού αλλά μάταια... Δεν μπορώ όμως να είμαι σίγουρη αν φταίω εγώ (ίσως να είχα κλειστή τη ρύθμιση) ή έχουν κάνει κάτι αυτοί που το έχουν τώρα... Έχω ακούσει ότι μπορείς να αχρηστεύσεις τη συσκευή σε περίπτωση κλοπής... Ισχύει? Και αν ναι, ξέρει κάποιος πως γίνεται? Εγώ το μόνο που σκέφτηκα είναι να επικοινωνήσω με την Xiaomi... Θα εκτιμούσα πολύ την οποιαδήποτε βοήθεια!
-
Πάς Αστυνομία δηλώνεις κλοπή, κράτα το κουτί μαζί, που αναφέρει το imei και με το χαρτί της δήλωσης κλοπής πας στο κατάστημα του παρόχου σου να αχρηστέψει το κινητό με το συγκεκριμένο imei, αποτέλεσμα θα έχει το κινητό ο κλέφτης να το δουλεύει μόνο ως tablet και μόνο σε wifi.
@derveni έχεις να συμπληρώσεις κάτι; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες