@Kostasthess_82 Η παρακολούθηση γίνει από το PC Κώστα δες έχω αναλυτικές φωτογραφίες. Κώστα διάβασε πρακτικά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Μαλλον κάτι θα φταίει κ δεν συγχρονίζει τις επαφές.Θα δω,έχω διαβάσει πολλές φορές τον οδηγό
=============== Μαι 27th 2017, 7:19pm ===============
το ίδιο συμβαίνει συνέχεια,μου ζητάει να στείλει τον κωδικό στον αριθμό του τηλεφώνου.Ετσι δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς δεν θα μπορώ να έχω πρόσβαση στον αριθμό μιας κ η συσκευή δεν θα βρίσκεται στα χέρια μου σε περίπτωση κλοπής η απώλειας -
Παιδιά το έχουμε πει πολλές φορές. Για να συγχρονιστούν οι επαφές θα πρέπει να είναι περασμένες ως επαφές του Mi Account και ΟΧΙ του Google/gmail. Επαφές Google δεν θα συγχρονίσει το cloud.
-
Καλημέρα παιδιά. Καιρό διάβαζα το forum σαν επισκεπτης και ευχαριστώ για όλη την πληροφορία που διαμοιράζετε. Αλλά ήρθε ο καρός να κάνω και το πρώτο post δηστυχως για δυσάρεστο λόγο. Την περασμένη Τετάρτη (15/6) έχασα το κινητό μου Redmi Note 3 Pro. Είναι συνδεδεμένο με Mi cloud. Μου δείχνει μια τοποθεσία στην Αθήνα με ενδειξη disable για το νουμερό μου (εχει βγει προφανώς απο εμενα καινουργια κάρτα και έχει απενεργοποιηθεί η παλιά) και offline για το κινητό. Είναι στο ίδιο σημείο από την πρώτη στιγμή. Τι προτείνετε να κάνω; Να κλειδώσω το IMEI ή να περιμένω λίγο ακόμη;
-
Βγες στο ψάξιμο.............
-
Μπορείς να την κλειδώσεις σαν συσκευή και να του βγάλεις μήνυμα πάνω στην οθόνη του
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έψαξες εκεί κοντά στην περιοχή που σου βγάζει ? Κάποιο μαγαζί που είχες πάει εκεί κοντά που ίσως το έχουν βρει ?
-
@tsioup Ο Δορυφόρος έχει απόκλιση δεν είναι το πραγματικό σημείο αυτό που βλέπεις, αυτό που σου λέω είναι 100% και δεν ξέρω γιατί δεν το λύνει η xiaomi. Στην Αστυνομία έχεις απευθυνθεί να το δηλώσεις ?? Περίμενε όσο το βλέπεις μην φοβάσαι να παρακαλάς να μπει νέα κάρτα μέσα.
=============== Ιουν 21st 2017, 5:29pm ===============
@tsioup Μην το κλειδώσεις άστο όσο το βλέπεις online άστο. -
Θετική απάντησηEαν όντως κάνουν το λάθος , που θα το κάνουν να βάλουν μέσα νέα κάρτα sim έστω και στο δεύτερο slot θα δεις και το νούμερο του
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστή απάντηση. -
Υπομονή μέχρι να βάλει την κάρτα Sim μην βιάζεσαι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά και εγώ αυτό περιμένω, να βάλει κάρτα και να τον πάρω τηλέφωνο ως άλλος "μεγάλος αδερφός" και να του πω με ευχαρίστηση ή μου το δίνεις πίσω ή ... Δυστυχώς όμως μέχρι τώρα τίποτα και φοβάμαι μήπως πάει για ανταλλακτικά. Στην περιοχή που το εμφανίζει έχει ένα μαγαζί με κινητά πακιστανικών συμφερόντων που εκεί το συγκεκριμένο κινητό πουλιέται σα ζεστό ψωμί. Τον πήρα τηλέφωνο δήθεν ότι ενδιαφέρομαι για Xiaomi και μου είπε ότι δεν εμπορεύεται την μάρκα.
Ο/H derveni έγραψε:
@tsioup Ο Δορυφόρος έχει απόκλιση δεν είναι το πραγματικό σημείο αυτό που βλέπεις, αυτό που σου λέω είναι 100% και δεν ξέρω γιατί δεν το λύνει η xiaomi. Στην Αστυνομία έχεις απευθυνθεί να το δηλώσεις ?? Περίμενε όσο το βλέπεις μην φοβάσαι να παρακαλάς να μπει νέα κάρτα μέσα.
=============== Ιουν 21st 2017, 5:29pm ===============
@tsioup Μην το κλειδώσεις άστο όσο το βλέπεις online άστο.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει τον Mi account από το κινητό και εγώ να περιμένω τζάμπα. -
@tsioup Η Αστυνομία δεν κλειδώνει το ΙΜΕΙ, εσύ το κλειδώνεις διαβασε σχετικα τον οδηγό,
Ο/H tsioup έγραψε:
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει τον Mi account από το κινητό και εγώ να περιμένω τζάμπα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες