@Bodai νομίζω οτι βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Αφου έχω χάσει μια μέρα απο τη ζωή μου για να εγκαταστήσω άπειρα tools και να κάνω τις απαραίτητες παραμετροποιήσεις, νομίζω ΝΟΜΙΖΩ οτι "βλέπει" την συσκευή μου. Εδώ θέλω την βοήθεια σου πριν πάμε στο επόμενο βήμα. Με ποιο τρόπο θα checkaro, ώστε να είμαι σίγουρη οτι "βλέπει" σωστά την συσκευή μου ... γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν θα ήθελα να έχω αναπάντεχες εκπλήξεις με brickarismata και δεν ξέρω και γω τι αλλο ....
Άσχετη, γεμάτη απορίες για το καινούργιο κινητό της
-
-
Θα πρέπει να σου δουλεύουν σωστά οι εντολές 'adb devices' & 'fastboot devices' για αρχή.
Λογικά αν έχουν μπεί τα πάντα σωστά θα σου γινεται αυτόματα mount και ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής όταν την συνδέεις. Γενικά θα έχεις μια συμπεριφορά ανάλογη των Windows -
-
Ο/H ValWiggin έγραψε:
επίσης η adb shell busybox ls -l -a δίνει αποτέλεσμα αν σου λέει κάτι
Θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσεις Virtualbox και να βρείς μια κοπια windows γιατι ενω μπορούμε να αντικαταστήσουμε το MiFlash σε linux. Δεν μπορουμε να αντικαταστήσουμε το Unlock Tool που θέλει Windows. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα τρέξει το Unlock Tool με WIne -
εδώ μου τα χαλάς
μπορεί να είμαι άσχετη από linux αλλά με windows δεν θέλω να έχω καμία σχέση.
τι κάνει είπαμε το unlock tool ; -
Ξεκλειδώνει τον bootloader. Και αν θέλεις όλα τα καλά που σου απαρίθμησε ο @geoanto555 στο άλλο Θεμα θα πρέπει να περάσεις την φάση του ξεκλειδώματος του bootloader ...
-
οκ θα δώ τι μπορώ να κάνω.
-
επειδή έχω καταμπερδευτεί ...
και δεν μπορω άλλο να περιμένω πότε θα αποφασίσει η xiaomi να μου επιτρέψει να ξεκλειδώσω τη συσκευή ΜΟΥ
μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στην παρακάτω ερώτηση ...
εχω το redmi 3 ido με προβληματική custom rom (7.2.99.99), με κλειδωμένο bootloader και χωρίς καμία υποστήριξη απο το @@ρο-e-shop που μου το πούλησε ...[εδω ξεκινάει η ερώτηση] μπορώ να του flasharo official global developer (δηλ απο εδώ λινκ) και όταν με το καλό μου απαντήσει η xiaomi να ξεκλειδώσω το bootloader και να βαλω την δίκη σας rom ;;; -
Ο/H ValWiggin έγραψε:
επειδή έχω καταμπερδευτεί ...
και δεν μπορω άλλο να περιμένω πότε θα αποφασίσει η xiaomi να μου επιτρέψει να ξεκλειδώσω τη συσκευή ΜΟΥ
μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στην παρακάτω ερώτηση ...
εχω το redmi 3 ido με προβληματική custom rom (7.2.99.99), με κλειδωμένο bootloader και χωρίς καμία υποστήριξη απο το @@ρο-e-shop που μου το πούλησε ...[εδω ξεκινάει η ερώτηση] μπορώ να του flasharo official global developer (δηλ απο εδώ λινκ) και όταν με το καλό μου απαντήσει η xiaomi να ξεκλειδώσω το bootloader και να βαλω την δίκη σας rom ;;;
(Κατά την γνώμη μου κάνε το ψυχικό και βρες ένα pc με windows 64 για να κάνεις σωστά και γρήγορα την δουλεία σου)Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
@ValWiggin, καλημέρα, αν είχες κάνει την αίτηση από 12/09 πρέπει να έχει εγκριθεί τώρα, τρέξε τον unlock tool και λογικά θα σε πάει στο επόμενο βήμα να συνδέσεις το κινητό δηλαδή.
Για να ξεκλειδώσεις όμως πρέπει να βάλεις πρώτα την official china fastboot rom με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) -
-
και ...... brickare
και για πιο ολοκληρωμένο feedback
προσπάθησα να flasharo ido_xhdpi_images_6.3.31_20160307.0000.16_5.1_cn_74361e939a.tgz
με το MiFlash 20160401 οπου μου εδωσε σφάλμα "no Binary dump, ping target failed" (κρατησα το Log αν σας ενδιαφέρει) διαβασα στο αγγλικο forum οτι χρειάζεται πιο παλια έκδοση του MiFlash αρα και εγκατεστησα το MiPhone 20151028 το οποιο μου έδωσε σφαλμα
CSoftwareDownload::DownloadBySettings(2949): Ανεπανόρθωτη αποτυχία(0x8000ffff)
CEmergencyFlasher::DoWork(632): Ανεπανόρθωτη αποτυχία(0x8000ffff)
GetFactoryObject(1457): Η καθορισμένη υπηρεσία δεν υπάρχει.(0x800704db)
SaveFlashResult(1478): Η καθορισμένη υπηρεσία δεν υπάρχει.(0x800704db)
και τελος .... brickareΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ValWiggin ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0