Μετα απο 80 ωρες περιπου συνεχομενης λειτουργιας εκανε random restart.
Xiaomi Redmi Note 8T
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H ntel0s έγραψε:
Ακολουθησες την διαδικασια downgrade? Εγω περασα σε XTRV μπας και αλλαξει κατι γιατι η συγκεκριμενες ρομ εχουν source απο κινα. Να περασουν λιγο μερες και θα ενημερωσω εδω για την εξελιξη. Ειμαστε πολλοι με επανεκκινησεις,αλλα οχι ολοι..Ο/H chili έγραψε:
Παιδιά βρήκε τελικά κανείς λύση με αυτό το πρόβλημα με τις τυχαίες επανεκινήσεις ; 8.0.2.0 έχω και εγώ και το παθαίνω συχνά...Πριν γυρίσω πάλι (δυστυχώς) σε Kit Kat, μήπως έχετε βρει καμία καλύτερη λύση για να είναι το κινητό σταθερό και να έχουμε και τα καλούδια του νέου λογισμικού;
Πως πάει τελικά, το έσπασες το ρεκόρ ή τα ίδιαΟ/H ntel0s έγραψε:
Μετα απο το πρωτο random restart οπως ειχα γραψει στις 80 ωρες περιπου,το κινητο δεν εχει ξανακανει...ακομα τουλαχιστον. Εχω νεο ρεκορ στις 158 ωρες και 30 λεπτα με XTRV!! Παω για παγκοσμιο με τετοιες επιδοσεις![]()
![]()
Ο/H ntel0s έγραψε:
238 ωρες και 10 λεπτακαι δεν εκλεισε ακομα! Εγω το εχω βγαλει. Εφοσον εχεις Mi account μην φοβασαι. Αν στο κλεψουν αχρηατο θα ειναι. Θα ζηταει κωδικο Mi account. Ενω το πιν απλα πετας την καρτα
Α ωραία ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μόλις είδα ότι βγήκε και καινούρια Stable xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V8_XTRVbeta1-1.3.0.zip . Δεν την έχεις δοκιμάσει αυτή ε; Μπορεί να τη βάλω και αυτή να δω αφού λες ότι η XTRV είναι καλύτερη. Άντε πάλι wipe dataΟ/H ntel0s έγραψε:
Ακολουθω dev πλεον. Δες το απλα σαν ενα ακομη wipe..Ο/H chili έγραψε:
Α ωραία ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μόλις είδα ότι βγήκε και καινούρια Stable xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V8_XTRVbeta1-1.3.0.zip . Δεν την έχεις δοκιμάσει αυτή ε; Μπορεί να τη βάλω και αυτή να δω αφού λες ότι η XTRV είναι καλύτερη. Άντε πάλι wipe dataΟ/H ntel0s έγραψε: