Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM
-
-
Έχω πρόβλημα στο ΙΜΕΙ backup.
Η διαδικασία σταματάει στο 99% όσο κι αν περιμένω.
Δημιουργείται αρχείο 1074kb.
Δοκίμασα αλλαγή port αλλά τίποτα.
Δεν ξέρω αν το αρχείο είναι οκ ή αν είναι ημιτελές. -
-
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω (μιας και το εχω κανει), αλλα πηγαν ολα καλα σε μενα...
ισως δεν εχουν περαστει οι drivers καλα?
το αρχειο που μου εβγαλε σε kate ειναι 1.025.865 bytes
Οι drivers δείχνουν να δουλεύουν, δεν ξέρω τι να τους κάνω. -
απο οτι φαινεται ομως δεν σου τελειωσε η διαδικασια οποτε ισως να ειναι corrupted το αρχειο σου...
εμενα μου ειχε τελειωσει κανονικα... -
Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει τώρα είναι αν είναι επικίνδυνο να πάω σε cm με μη σίγουρα εξασφαλισμένο IMEI Backup ή όχι.
-
συνηθως το EFS φτανει... τωρα τι να σου πω... διαβασε να δεις τι λενε και αλλοι στο θεμα που εχει και τον οδηγο του back up...
-
Παρέλαβα ένα Kate, πέρασα Alka Twrp, (ολα καλά τωρα, το λάθος που έκανα πριν ήταν ότι δεν έμπαινα σε recovery αμεσως μετά το φλασάρισμα) το ρουταρα που ήταν βασικό για μένα, έκανα όλα τα Backup και τώρα παίζω με την Miui μπας και την κρατήσω.Η αλήθεια είναι ότι όλα τα κάνεις διαφορετικά και θέλει να την μάθεις, έχει και τα καλά της βέβαια, πχ το Second Space.
Κάτι αντίστοιχο με το Second Space έχει η CM 13?
Επίσης επειδή και στην CM 13 διάβασα διάφορα θεματάκια στο xda, οι κάμερες, το αποτύπωμα και οι υπέρυθρες σας δουλεύουν καλά;
Και τέλος (συγνώμη που ρωτάω συνέχεια, αλλά είναι ΠΟΛΥ βασικό για μένα) αν κάποιος δοκίμασε τελικά αν στην CM 13, μπορείς να απενεργοποιείς ξεχωριστά την κάθε sim?Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Χρήσιμες οι ερωτήσεις.
Επίσης αν δεν μας αρέσει τελικά η cm η επιστροφή είναι εφικτή? -
-
-
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
η επιστροφη ειναι εφικτη, γιαυτο παιρνεις full backup με alka...
dual space δεν εχει
ολα δουλευουν (σε kate)
δεν ξερω για τις σιμ αλλα μαλλον οχι.
, ελπίζω να κάνεις λάθος και να υπάρχει, για μένα είναι κατι δεδομένο στα δίκαρτα, δεν έχω δεί ούτε ένα να μην το έχει σαν στάνταρ χαρακτηριστικό
Η επιστροφή εκτός από το backup με twrp, υποθέτω ότι θΑ γίνεται και με φλασάρισμα σε EDL ε;
Ο/H dionisis121 έγραψε:
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα