Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM

• Ο/H iakoboss7 έγραψε:

ολα καλα, μολις περαστηκε στο δικο μου, μπορεις να το βαλεις 6.11.3_Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive
      Είναι καινούρια έκδοση αυτή?Exω περάσει μια σε πιο παλιά ανάρτηση που έχεις κάνει.
      Εγώ θα δοκιμάσω την ResurrectionRemix-M-v5.7.4-20161019-kenzo να δω πως παει με Radon kernel 2.9.

• ναι καινουρια, εχω την εντυπωση οτι η τελευταια official ειναι η 5.7.3 αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. τον radon kernel δεν τον συμπαθω και τοσο, πιο πολυ προβλημα φαινεται να δημιουργει παρα να βελτιωνει κατι...
    • Πέρασα την ResurrectionRemix με radon kernel 2.9 και το αρxειο σου για Kate και είναι πολύ καλύτερη από CM13 και από θέμα ταχύτητας και customization δεν νομίζω να ξαναπάω σe CM.

Ο/H iakoboss7 έγραψε:

χωρις τον kernel το ετρεξες καθολου?
      Όχι αλλά μου φτάνει που μπορείς να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα από εικονίδια,χρώμα κτλ.

• Διαφήμιση
    • το καινουριο firmware (για kate λεω) που ειναι βασισμενο στην 6.11.3 ισως να εχει καποιο προβλημα στο να ξυπνησει η οθονη οταν καποιος παιρνει τηλεφωνο, αν ξανατυχει θα παω πισω σε 6.10.13
    • Ο/H iakoboss7 έγραψε:

το καινουριο firmware (για kate λεω) που ειναι βασισμενο στην 6.11.3 ισως να εχει καποιο προβλημα στο να ξυπνησει η οθονη οταν καποιος παιρνει τηλεφωνο, αν ξανατυχει θα παω πισω σε 6.10.13
      Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.

• Διαφήμιση
    • Ο/H bilakos10 έγραψε:

Με ποιο twrp flashάρατε την RR? Με αυτό που προτείνει ο dev της CM13 ή με Alka?
      Alka εάν θες φουλ backup εγώ και CM και RR πέρασα με (ZCX TWRP) TWRP and BY~XM 3.0.2-X

Ο/H iakoboss7 έγραψε:

damned τελικα το ετρεξες χωρις τον κερνελ καθολου?
      Όχι γιατί βαριεμαι την διαδικασία,εάν είσαι σε CM πήγαινε σε RR και χωρίς Radon kernel πιστεύω θα δεις διαφορά.

Ο/H iakoboss7 έγραψε:

μετα απο λιγο διαβασμα θα απαντησω στον εαυτο μου... η ρομ αυτη εχει μερικα bugs οπου για να τα λυσει απαιτει τον radon kernel...

καλυτερα να μεινω με cm13 μεχρι να τα φτιαξει ο dev (αν τα φτιαξει) παρα να βαλω custom kernel, εχω διαβασει πολλες σελιδες στην ενοτητα του radon και δεν ειναι και οτι καλυτερο ο κερνελ αυτος...
      Προς το παρόν εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Radon η μπαταρία κρατάει πιο πολύ οι κάμερες δουλεύουν το ίδιο και το αποτύπωμα,εννοείτε ότι δεν τον έχω OC.Εγώ σε CM δεν ξαναπάω,μπορεί να κάνω μια δοκιμή την CM14 όταν την στρώσουν.

• μετα απο λιγο διαβασμα θα απαντησω στον εαυτο μου... η ρομ αυτη εχει μερικα bugs οπου για να τα λυσει απαιτει τον radon kernel...

καλυτερα να μεινω με cm13 μεχρι να τα φτιαξει ο dev (αν τα φτιαξει) παρα να βαλω custom kernel, εχω διαβασει πολλες σελιδες στην ενοτητα του radon και δεν ειναι και οτι καλυτερο ο κερνελ αυτος...
    • Διαφήμιση
    • Θέλω να γράψω δύο σχόλια ως εντελώς νέος χρήστης του xiaomi/miui και πολύ παλιός χρήστης CM/AOSP roms.

- Το CM είναι πολύ ελαφρύ και σπαρτιάτικο, αλλά δεν είναι bug free. Θα σου συμβούν κατά καιρούς διάφορα τα οποία θα σε εκνευρίσουν
      - Το miui έχει κατ' εμέ έναν πολύ περιοριστικό launcher. Το ίδιο όμως ισχύει και για το CM, αλλά και για τον επίσημο της google. Με τόσους aftermarket όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε έναν που να μας κάνει
      - Το miui έχει ενσωματωμένα πρόσθετα (διαχείρηση background apps, permissions κλπ) τα οποία όλα αυτά τα χρόνια έψαχνα να τα ρυθμίσω με έξτρα εφαρμογές (xposed modules/apps κλπ). Μόνο θετικό βρίσκω το γεγονός ότι προσφέρει by default τέτοια παραμετροποίηση. Στην αρχή με ξένισε γιατί δεν είχα Push notifications στα mail apps μου κλπ. Με το που όρισα να μην έχουν restrictions, ίσιωσαν αμέσως.
      - Κάτι άλλο που με παραξένεψε ήταν ότι ενώ όριζα πχ από το viber να έχει led notification, αυτό δε λειτουργούσε με τίποτα. Στη συνέχει ανακάλυψα ότι υπάρχουν διεξοδικές ρυθμίσεις για τα notifications του κάθε app από τα settings. Ασχολήθηκα 2 λεπτά και άνοιξα όσα led notifications ήθελα και όλα οκ και με αυτό.
      - Όταν αγόρασα το xiaomi, είχα προεξοφλήσει ότι θα ξηλώσω το miui, αλλά τελικά διαψεύστηκα! Εκτός όλων των παραπάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και διάφορα apps που έχει by fefault που ξέρω ότι αν μεταβώ πχ σε CM, θα ψάχνω μανιωδώς να τα βρω και να τα εγκαταστήσω (κάτι που δε δουλεύει σε όλες τις περιπτώσεις).

Συνοψίζοντας, θεωρώ ότι το miui απευθύνεται σε advanced users, οι οποίοι μόνο θετική έκπληξη μπορούν να νιώσουν αντικρύζοντας όλα τα παραπάνω.