[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Λεβεντες καλησπερα. Εχω ενα θεματακι. Περασα την καινουρια βερσιον και οπως παντα η ενταση στο ακουστικο ηταν πολυ χαμηλη. Μπηκα στον οδηγο για ρυθμιση εντασης ηχειου και μικροφωνου αυξησα τις τιμες κατα 20 μοναδες αλλα τιποτα. Ξαναμπηκα και τις αυξησα παλι αλλες 20 αλλα παλι τιποτα. Τι κανω τωρα;;
-
Ο/H sunnygtiR έγραψε:
εχει πρόβλημα το wifi στο mi3... Κατά τ'αλλα όλα οκ....
-
Καλησπέρα! Πιστεύω πως μόλις βρήκα ένα μικρό προβληματακι στην GTV 6.9.9 ΜΜ για το redmi note 3 pro. Είπα να δοκιμασω το τηλεχειριστήριο της xiaomi στην LG tv μου. Ή σύνδεση έγινε κανονικά όπως στην lolipop rom. Όμως παρατήρησα οτι μερικά κουμπιά ήταν απενεργοποιημένα επειδή ήταν θολά. Πραγματι δεν λειτούργησαν στην προσπάθεια μου να τα πατήσω, όπως επίσης έλειπαν και πολλά από τα επιπρόσθετα κουμπιά. Προσπάθησα να κάνω επιδιόρθωση μέσα από το μενού της εφαρμογής αλλά μου έβγαζε μήνυμα: Αδυναμία λήψης πληροφοριών. Πηγενετε πίσω για συνέχεια. Αυτό οφειλεται σε κάποιο πρόβλημα της rom η όπως πιστεύω εγώ στο γεγονός ότι η xiaomi δεν έχει κοινοποιήσει ακόμα τον κωδικα για τα τηλεχειριστήρια στο 6.0 ;
-
Σε redmi note 2 είμαι ακόμα με miui 7 (ούτε θυμάμαι από πότε). Είχα και καιρό να μπω στο forum και μόλις κατέβασε την τελευταίο miui 8 dev rom. Τώρα κάνω backup από το twrp. Πριν περάσω τη νέα rom, να πω ότι θα το επιχειρήσω από τον updater. Επειδή έχω χάσει επεισόδια, παίζει κάτι με το root; Διαβάζω ότι θα υπάρχει το superu.zip στην sd. Θα είναι rooted η νεα rom ή θα πρέπει να εγκαταστήσω και το supersu;
ΥΓ Αν υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει σχετικά με την αναβάθμιση, παρακαλώ ενημερώστε με
ΥΓ2 Επειδή είμαι κατευχαριστημένος με το miui7 και την αποκρισιμότητα του τηλεφώνου, μήπως η miui8 είναι πιο βαριά και χάσω σε αποκρισιμότητα; Όποιος κάτοχος note2 μπορεί, ας γράψει ένα feedback.
Ευχαριστώ! -
-
Καλημέρα . εβαλα και εγω την τελευταια στο redmi 3 pro και πλεον για να φορτισει θελει περιπου 8 ωρες.
Και μου εχει και καποια "σπασμενα" θεματα
Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?
Wipe εχω κανει εννοειτε. -
-
Ο/H thomas01 έγραψε:
@jimmydimo
Δεν έχει σημασία σε ποιό folder του usb θα τη βάλεις αφού το twrp σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από ποιο source θα διαβάσει το αρχείο.
Προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση μέσα από το system παρά μόνο απο twrp.
Από τα εργαλεία>αναβάθμιση, επάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες θα κάνεις επανεκκίνηση σε recovery.
Θα μπει στο twrp και έπειτα ξανακάνε reboot to recovery.
Στο install θα επιλέξεις Select Storage, το usb και κατόπιν το αρχείο zip της rom.
Θενξ, για την άμεση απάντηση. Έχει διαφορά/επίδραση από που περνάς τη rom? Από recovery περνάει "καλλίτερα";;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
Σαφως γιατι κανεις κ wipe cache κ dalvilk κ το κυριοτερο factory reset εγω παντα κατεβαζω την ρομ χυμα στο κινητο κ κανω τις παραπανω ενεργειες με αποτελεσμα κανενα προβλημα
-
Μάλλον το ξέσκισα το mi5.
Έκανα unlock.
Η έκδοση που έτρεχε ήταν η αγγλική κινέζικη Μι8
Μπήκα μέσα στο security δεν είχε πουθενά την επιλογή για ροοτ.
Από fastboot είδα ότι ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος και έτσι πέρασα twrp και φλάσαρα την αυτή τη rom.
Πέρασε αλλά πλέον δεν μπορώ ούτε wipe να κάνω και το κινητό παραπαίει.
Τι να κάνω για να το στρώσω υπάρχει κανένας τρόπος να προτείνετε?
Το κινητό δεν φαίνεται root πάντως. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. -
Ο/H giannisgoku έγραψε:
Καλημέρα . εβαλα και εγω την τελευταια στο redmi 3 pro και πλεον για να φορτισει θελει περιπου 8 ωρες.
Και μου εχει και καποια "σπασμενα" θεματα
Αυτά δεν είναι θέματα, αλλά Wallpapers
Ο/H jumaru1122 έγραψε:
καλημερα παιδια πως περναει μια dev rom? οπως και η stable? Εχω stable ελληνικη ενοειτε
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Έχει διαφορά/επίδραση από που περνάς τη rom? Από recovery περνάει "καλλίτερα";;;
Ο/H George Kafetzopoulos έγραψε:
Μάλλον το ξέσκισα το mi5.
Έκανα unlock.
Η έκδοση που έτρεχε ήταν η αγγλική κινέζικη Μι8
Μπήκα μέσα στο security δεν είχε πουθενά την επιλογή για ροοτ.
Από fastboot είδα ότι ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος και έτσι πέρασα twrp και φλάσαρα την αυτή τη rom.
Πέρασε αλλά πλέον δεν μπορώ ούτε wipe να κάνω και το κινητό παραπαίει.
Τι να κάνω για να το στρώσω υπάρχει κανένας τρόπος να προτείνετε?
Το κινητό δεν φαίνεται root πάντως. Δεν ξέρω τι έχει γίνει.
Κανονικά θα έπρεπε να έκανες Flash μία Official Developer Fastboot ROM η οποία και θα κλέιδωνε την συσκευή σου.
Θα την έκανες Unlock με τον επίσημο τρόπο, και μετά θα μπορεούσες χωρίς φόβο να περάσεις την Ελληνική ROM.
=> Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα