Μπορείς να κάνεις flash την ROM με χρήση του Sideload => Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)Ο/H kpol έγραψε:
και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ???
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H matzanas έγραψε:
Πια ρομ να βαλω για να ξεκλειδωσω το bootloader στην φαση που ειμαι?
Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις απλό Flash και πάλι την ROM που είναι τώρα στην συσκευή σου ?
Κατέβασε την Version που έχεις τώρα, βάλτην στην συσκευή σου, και κάνε την FLash από το TWRP Recovery.
Πριν κάνεις Reboot στην MIUI μετά το flash, απλά κάνε και μόνος σου πρώτα ένα wipe των Cache & Dalvik Cache να είσαι σίγουρος. -
οταν παω να κανω συνδεση στο google account η να βαλω fingerprint μου βγαζει αυτο το μυνημα
Αυτη η συσκευη ειναι κλειδωμενη!
Γεια σας εχασα το τηλεφωνο μου θα επικοινωνησω μαζι σας αργοτερα σας ευχαριστω για την κατανοηση!
απο εδω το συμπερανα οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη -
Ο/H geo13z έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!!! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kpol έγραψε:
και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ???
-
Ο/H matzanas έγραψε:
απο εδω το συμπερανα οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη
-
Πολλες φορες δεν θελει κοπο αλλα τροπο κ πριν κανουμε κατι αν δεν ειμαστε σιγουροι ρωταμε για δικο μας καλο αλλα κ να βλεπουν αλλοι συμφορουμιτες κ να μαθαινουν
-
Ο/H matzanas έγραψε:
οταν παω να κανω συνδεση στο google account η να βαλω fingerprint μου βγαζει αυτο το μυνημα
Αυτη η συσκευη ειναι κλειδωμενη!
Γεια σας εχασα το τηλεφωνο μου θα επικοινωνησω μαζι σας αργοτερα σας ευχαριστω για την κατανοηση!
Προφανώς μπορείς να μπεις στο Mi-Account (Mi - Cloud) σου, και να την ενεργοποιήσεις πάλι από την αναζήτηση συσκευής. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H matzanas έγραψε:
-
-
ΑΠΛΑ Η ΡΟΜ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα