OXI δεν πειράζει.Ο/H kpol έγραψε:
την ωρα της επανεκινησης εβγαλα και το στικ δεν νομιζω να πειραζει αυτο ?
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
πηγα πλεον ξανα και περασα επιτυχημενα την ρομ την ελληνικη την τελευταια αυτη που ανακαλεσααατεεεε
ειμαι και προκλητικος..
παιζει παντως... -
Ο/H kpol έγραψε:
πηγα πλεον ξανα και περασα επιτυχημενα την ρομ την ελληνικη την τελευταια αυτη που ανακαλεσααατεεεε ειμαι και προκλητικος..
παιζει παντως...
Βγάλε και ένα ScreenShot από τα σχετικά για το τηλέφωνο, και δες αν έχεις Super User και Dolby Atmos εγκατεστημένα.... -
Βλέποντας τα σχόλια μου ήρθε στο νου το δημώδες: "και στης marshmallow την ποδιά, σφάζονται παλικάρια"..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όσοι εθελοντές Beta Testers θέλουν να Βοηθήσουν για την ROM του Kenzo => BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO -
Δοκιμαζω αμεσα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkStable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
-
-
Ενημερωτικά για όσους κατόχους Kenzo είχαν πρόβλημα... Αφού δοκίμασα από TWRP τα πάντα, μπήκα fastboot και έκανα unlock τον bootloader ο οποίος είχε κλειδώσει και μετά με adb sideload έβαλα την dev που ανακλήθηκε πριν λίγο και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μου έκανε restore τα apps από το micloud (όλα τα άλλα τα έφερε). Όλα καλά μετά με την MM.
-
Ο/H psekinho έγραψε:
Ενημερωτικά για όσους κατόχους Kenzo είχαν πρόβλημα... Αφού δοκίμασα από TWRP τα πάντα, μπήκα fastboot και έκανα unlock τον bootloader ο οποίος είχε κλειδώσει και μετά με adb sideload έβαλα την dev που ανακλήθηκε πριν λίγο και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μου έκανε restore τα apps από το micloud (όλα τα άλλα τα έφερε). Όλα καλά μετά με την MM.
-
Μπράβο στην ομάδα διαχείρησης όλα μία χαρά με την beta σε 5 λεπτά έτοιμος όπως πάντα. Παίζει μία χαρά τωρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkStable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα