ΤΟ ΞΕΡΩ γιαυτο εδω και 3 χρονια πεδευομαι καθε βδομαδα και μην με παρεξηγεις αλλα δεν τα κατεχω και καλα
[GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/9 18:20)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H strathgos έγραψε:
ΤΟ ΞΕΡΩ γιαυτο εδω και 3 χρονια πεδευομαι καθε βδομαδα και μην με παρεξηγεις αλλα δεν τα κατεχω και καλα
Θα σε κάνουμε και εσένα αστέρι στα κινητά όπως έγιναν και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.. -
ευχαριστω και παλι πολυ παω για υπνο τωρα γιατι το αστερι πρεπει να λαμψει στις 4και 45
-
Ο/H strathgos έγραψε:
ευχαριστω και παλι πολυ παω για υπνο τωρα γιατι το αστερι πρεπει να λαμψει στις 4και 45
Καληνύχτα .... -
Να ενημερώσω και εγώ ότι με dirty flash από την ρομ που ανακλήθηκε στην τωρινή έχω τα πάντα να δουλεύουν(supersu και atmos).
Έχω την εντύπωση ότι το όλο θέμα με την αναβάθμιση δημιουργήθηκε σε όσους είχαν κάνει κατα λάθος update στο supersu μέσω playstore. Εγώ το γνώριζα ότι κάποια στιγμή του πάτησα να κάνει update, αλλά νόμιζα ότι δεν θα έχει σημασία αφού θα έκανα factory reset για να βάλω την καινούρια MM, αλλά τλκ αποδείχτηκε ότι καλά λένε τα παιδιά "Προσοχή μην αναβαθμίσετε μέσω play store).
Άρα όπως αναφέρεται παραπάνω όσοι βρίσκονται στην κατηγορία αυτή, flash την beta που δεν έχει supersu και μετά dirty flash την τελευταία. -
Ο/H psekinho έγραψε:
Το κακό είναι πως σε αρκετούς μπορεί να έγινε η αναβάθμιση αυτόματα από το Google Play χωρίς να το αντιληφθούν, και τώρα τρέχουμε ομαδικά... -
-
Καλημέρα παιδιά..εγώ έκανα όλα τα βήματα που πρέπει απλός να προσεχουν κατοχή νοτε 3 προ να μην κάνουν καθαρισμό σύστημα μαζί στην επιλογή για advance μέσα στο ρεκοβερι διότι θα σας κολιση στο λογκο και μετά ξανά από την αρχή ,υπάρχη κ περίπτωση να κλείση μπουτλοαντερ!!εγώ έτσι το έκανα λειτουργη μία χαρα...απλός το μόνο κακό είναι κλεινη το τηλ κάνει επανακινηση όταν ανοιξω να πεξω φιφα.ξερει κανείς γτ!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλημεριζω την παρεα.......ερωτηση κρισεως.........γιατι χρειαζεται το ATMOS για να ακουγεται ο ηχος κλησης????
οταν το απενεργοποιω ειναι παρα πολυ χαμηλα και δεν ακουγεται καν οταν με παιρνουν τηλεφωνο...
οταν βαζω το ATMOS ακουγεται πολυ δυνατα ακομα και στο πολυ χαμηλο να το βαλω 1-2% τον ηχο το ιδιο δυνατα παιζει........
τι γινεται ????????? ειναι πειραγμενη η δικη του ενταση επιτηδες ???????
χαζη η σκεψη μου αλλα τι να υποθεσω ????????? σπασμενο ηχειο ????????
" Γεωπόνος”
-
Παρατήρησα κάτι ακόμα. Παλιά είχα dedicated ήχο για την αναφορά παράδοσης sms. Γενικά στην v8 το έχω χάσει. Δεν υπάρχει καθόλου σαν χαρακτηριστικό πια, ή εγώ δε μπορώ να το βρώ;;;
-
Παιδιά την πέρασα κανονικά στο mi3 μου και όλα είναι τέλεια εκτός από ένα πράγμα....
2-3 φορές μέχρι τώρα μόλις είμαι σε κάποια εφαρμογή π. Χ. YouTube η Facebook messager κλείνει η εφαρμογή και βγάζει το κλασικό μήνυμα ή εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.
Γιατί το βγάζει αυτό. Έχει κανένα θέμα η ρομ η δεν έκανα κάτι καλά εγώ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα