Όχι ότι είναι σημαντικό ή επηρεάζει. Έχει "ξεφύγει" μια μετάφραση στις ρυθμίσεις κλήσεων,η τελευταία advanced settings.
Redmi_Note_3G
Redmi_Note_3G
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠέρασες την τελευταία Fixed ROM ή έβαλες την πρώτη ROM που είχαμε βγάλει την Παρασκευή ?Ο/H blackm76 έγραψε:
Παιδιά την πέρασα κανονικά στο mi3 μου και όλα είναι τέλεια εκτός από ένα πράγμα....
2-3 φορές μέχρι τώρα μόλις είμαι σε κάποια εφαρμογή π. Χ. YouTube η Facebook messager κλείνει η εφαρμογή και βγάζει το κλασικό μήνυμα ή εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.
Γιατί το βγάζει αυτό. Έχει κανένα θέμα η ρομ η δεν έκανα κάτι καλά εγώ;
Παιδιά την ρομ της Παρασκευής έβαλα. Δεν παρακολουθησα βγήκε fixed αργότερα; που είναι να την κατεβάσω;Ο/H Πέρασες την τελευταία Fixed ROM ή έβαλες την πρώτη ROM που είχαμε βγάλει την Παρασκευή ? έγραψε:
Δεν έχω την ρομ και δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο feature αν δουλεύει σε όλες τις συσκευές αλλά εγώ έχω βάλει την ηχογράφηση της sony (από το playstore) και κάνει ηχογράφηση και απο τα δυο μικρόφωνα όπως και αρκετές επιλογές για ποιότητα.Ο/H deltaman έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα. Στις ρυθμίσεις της ηχογράφησης δεν υπάρχει το νέο feature για στερεοφωνική λήψη. Η αναβάθμιση έγινε μέσω TWRP από την προηγούμενη developer.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κάνεις την internal θα χάσεις τα αρχεία σου, αν κάνεις την SD card θα χάσεις τα αρχεία στην εξωτερική κάρτα (αν έχεις). Το system σβήνει αρχεία συστήματος, αλλά νομίζω γίνεται ούτως ή άλλως όταν κανείς ενημέρωση.Ο/H Nikos Almpanis έγραψε:
αι κάτι άλλο άμα κάνω wipe και τα αλλα που λέει εκτος από το dalvik cache,cache και data τι γίνεται?