Θα το παρω σε Αγγλικη εκδοση μαλλον και θελω να μαθω αν εχουν βαλει ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ στα αθληματα με την τελευταια αναβαθμιση ???
Εχω δει πως στην Κινεζικη υπαρχη ποδηλασια
Εχω δει πως στην Κινεζικη υπαρχη ποδηλασια
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔυστυχώς δεν βλέπω κινητικότητα. Μάλλον θα έχουν πάει όλοι για τρέξιμο και δοκιμέςΟ/H andreas443 έγραψε:
Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς
Βγήκε χθες νέα έκδοση 1.6.0 -> Amazfit手表-小米应用商店Ο/H JohnPhone έγραψε:
Δυστυχώς δεν βλέπω κινητικότητα. Μάλλον θα έχουν πάει όλοι για τρέξιμο και δοκιμέςΟ/H andreas443 έγραψε:
![]()
Κάποια στιγμή, ελπίζω να φιλοτιμηθεί κάποιος και να βοηθήσει. Έχω ξεστραβωθεί απ' το διάβασμα και τα video reviews. Και δεν κατάφερα να πάρω επαρκείς απαντήσεις ούτε απ' αυτά. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις αθλητικές ιδιότητες της συσκευής και το καταλαβαίνω γιατί ο προσανατολισμός της είναι τέτοιος. Στις smartwatch λειτουργίες ελάχιστα αναφέρονται. Αλλά είναι και αυτές πολύ σημαντικές, γιατί τη συσκευή (εγώ τουλάχιστον) δεν θα τη φοράω μόνο στο τρέξιμο.
Απ' αυτά που έχω διαβάσει και δει σε βίντεο, φαίνεται να προκύπτουν τα εξής: Ας τα επιβεβαιώσει η απορρίψει κάποιος κάτοχος....
Τα Θετικά:
- Υψηλά επίπεδα αισθητικής και σχεδιασμού, πολύ καλή εφαρμογή στο χέρι και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης για τα λεφτά του. Και στην κυρίως συσκευή και στα λουράκια της. Τα οποία αλλάζουν εύκολα με οποιαδήποτε άλλα παρόμοιων διαστάσεων.
- Δεν είναι ούτε βαρύ, ούτε ελαφρύ. Ούτε μεγάλο, ούτε μικρό σαν συσκευή.
- Πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας, άρα και αναμονής (μπορεί και πάνω απο 5 μέρες), αν δεν είναι ενεργοποιημένες πολλές λειτουργίες για πολλές ώρες. Σε αυτό βοηθάει πολύ η τεχνολογία της οθόνης, παρότι είναι Allways On.
- Την αναγνωσιμότητα της οθόνης σε εξωτερικές συνθήκες, την εκθειάζουν όλοι.
- Οι αθλητικές-καταγραφικές λειτουργίες του είναι επαρκέστατες για την κατηγορία και τα λεφτά του.
- Η απόκριση στην αφή και η κύλιση της οθόνης στα μενού είναι αποτελεσματική.
Τα Aρνητικά:
- Πάρα πολλές ελλείψεις (μάλλον βιαστικό pre release), στο firmware. Το οποίο έρχεται σε 3 εκδόσεις (Κινεζικό, English, International η Global) με την εταιρία να ρίχνει το βάρος στην Κινέζικη version δίνοντας πιο συχνά ενημερώσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν κάνει τη συσκευή να δείχνει ολοκληρωμένη.
- Πολύ κράξιμο στην εταιρία για την κακή και αργή υποστήριξη σε ενημερώσεις για τις υπόλοιπες εκδόσεις. Δεν ακούνε τον πελάτη, δεν απαντούν στα mails. Όλοι ζητούν updates.
- Κακή συνεργασία της συσκευής με την προτεινόμενη εφαρμογή για το κινητό. Πολλές ελλείψεις και εδώ και επίσης πολύ κράξιμο στα σχόλια του Store περιμένοντας την επόμενη αναβάθμιση.
- Ανύπαρκτη η προβληματική συνεργασία με τρίτες εφαρμογές fit.
- Κακή αναγνωσιμότητα της οθόνης σε χαμηλές η ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες (νύχτα, υπό γωνία) . Προβληματική χρήση και ρυθμίσεις του οπίσθιου φωτισμού της. Κακή ανάλυση, ευκρίνεια και ξεπλυμένα χρώματα (τις συγκρίνουν με τις Amoled) .
- Δύσχρηστο, κρυμμένο και μικρό το κουμπί ενεργοποίησης στο πλάι.
- Λίγα και όχι τόσο όμορφα τα watch feces. Τα αναλογικά μόνο 2. Δεν δείχνουν όλα τις απαιτούμενες πληροφορίες.
- Πολλά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις και την απεικόνιση τους. Το ίδιο και στις κλήσεις με τα ονόματα και τους αριθμούς.
Δεν τα λες και λίγα.
Όλα θα κριθούν απο το support και τα updates του firmware και της mobile εφαρμογής. Όλοι αυτό περιμένουν για να γίνει πιο ολοκληρωμένη η κατά τα άλλα εξαιρετική συσκευή. Εγώ το παρήγγειλα σήμερα πάντως και ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Θερμή παράκληση να απαντήσει κάποιος σε όλα αυτά, αλλά και στα παραπάνω. Κάθονται πολλοί σε αναμμένα κάρβουνα......
Ο/H newsformobiles έγραψε:
Βγήκε χθες νέα έκδοση 1.6.0 -> Amazfit手表-小米应用商店Οι βελτιώσεις που επιφέρει είναι οι εξής:Ο/H JohnPhone έγραψε:
Δυστυχώς δεν βλέπω κινητικότητα. Μάλλον θα έχουν πάει όλοι για τρέξιμο και δοκιμέςΟ/H andreas443 έγραψε:
Κάποια στιγμή, ελπίζω να φιλοτιμηθεί κάποιος και να βοηθήσει. Έχω ξεστραβωθεί απ' το διάβασμα και τα video reviews
. Και δεν κατάφερα να πάρω επαρκείς απαντήσεις ούτε απ' αυτά. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις αθλητικές ιδιότητες της συσκευής και το καταλαβαίνω γιατί ο προσανατολισμός της είναι τέτοιος. Στις smartwatch λειτουργίες ελάχιστα αναφέρονται. Αλλά είναι και αυτές πολύ σημαντικές, γιατί τη συσκευή (εγώ τουλάχιστον) δεν θα τη φοράω μόνο στο τρέξιμο.
Απ' αυτά που έχω διαβάσει και δει σε βίντεο, φαίνεται να προκύπτουν τα εξής: Ας τα επιβεβαιώσει η απορρίψει κάποιος κάτοχος....
Τα Θετικά:
- Υψηλά επίπεδα αισθητικής και σχεδιασμού, πολύ καλή εφαρμογή στο χέρι και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης για τα λεφτά του. Και στην κυρίως συσκευή και στα λουράκια της. Τα οποία αλλάζουν εύκολα με οποιαδήποτε άλλα παρόμοιων διαστάσεων.
- Δεν είναι ούτε βαρύ, ούτε ελαφρύ. Ούτε μεγάλο, ούτε μικρό σαν συσκευή.
- Πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας, άρα και αναμονής (μπορεί και πάνω απο 5 μέρες), αν δεν είναι ενεργοποιημένες πολλές λειτουργίες για πολλές ώρες. Σε αυτό βοηθάει πολύ η τεχνολογία της οθόνης, παρότι είναι Allways On.
- Την αναγνωσιμότητα της οθόνης σε εξωτερικές συνθήκες, την εκθειάζουν όλοι.
- Οι αθλητικές-καταγραφικές λειτουργίες του είναι επαρκέστατες για την κατηγορία και τα λεφτά του.
- Η απόκριση στην αφή και η κύλιση της οθόνης στα μενού είναι αποτελεσματική.
Τα Aρνητικά:
- Πάρα πολλές ελλείψεις (μάλλον βιαστικό pre release), στο firmware. Το οποίο έρχεται σε 3 εκδόσεις (Κινεζικό, English, International η Global) με την εταιρία να ρίχνει το βάρος στην Κινέζικη version δίνοντας πιο συχνά ενημερώσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν κάνει τη συσκευή να δείχνει ολοκληρωμένη.
- Πολύ κράξιμο στην εταιρία για την κακή και αργή υποστήριξη σε ενημερώσεις για τις υπόλοιπες εκδόσεις. Δεν ακούνε τον πελάτη, δεν απαντούν στα mails. Όλοι ζητούν updates.
- Κακή συνεργασία της συσκευής με την προτεινόμενη εφαρμογή για το κινητό. Πολλές ελλείψεις και εδώ και επίσης πολύ κράξιμο στα σχόλια του Store περιμένοντας την επόμενη αναβάθμιση.
- Ανύπαρκτη η προβληματική συνεργασία με τρίτες εφαρμογές fit.
- Κακή αναγνωσιμότητα της οθόνης σε χαμηλές η ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες (νύχτα, υπό γωνία) . Προβληματική χρήση και ρυθμίσεις του οπίσθιου φωτισμού της. Κακή ανάλυση, ευκρίνεια και ξεπλυμένα χρώματα (τις συγκρίνουν με τις Amoled) .
- Δύσχρηστο, κρυμμένο και μικρό το κουμπί ενεργοποίησης στο πλάι.
- Λίγα και όχι τόσο όμορφα τα watch feces. Τα αναλογικά μόνο 2. Δεν δείχνουν όλα τις απαιτούμενες πληροφορίες.
- Πολλά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις και την απεικόνιση τους. Το ίδιο και στις κλήσεις με τα ονόματα και τους αριθμούς.
Δεν τα λες και λίγα.
Όλα θα κριθούν απο το support και τα updates του firmware και της mobile εφαρμογής. Όλοι αυτό περιμένουν για να γίνει πιο ολοκληρωμένη η κατά τα άλλα εξαιρετική συσκευή. Εγώ το παρήγγειλα σήμερα πάντως και ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Θερμή παράκληση να απαντήσει κάποιος σε όλα αυτά, αλλά και στα παραπάνω. Κάθονται πολλοί σε αναμμένα κάρβουνα......
1. Added: heart rate (manual / all day) data display;
2. Added: notification, the phone does not push the settings;
3. repair: sports health, open the millet movement prompted the account does not match the problem;
3. Details optimization and bug fixes.
Μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Κι εσύ σαν κι εμένα λοιπόν. Εγώ προχθές το παρήγγειλα και τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα, όπως και πολλοί άλλοιΟ/H newsformobiles έγραψε:
@JohnPhone εγώ σου έδωσα το λινκ της αυθεντικής εφαρμογής. Η εφαρμογή υπάρχει στ' αγγλικά στο Playstore όπως και στο Mi Store. Εξαρτάται από που την έχεις εσύ στο κινητό σου. Οι αναβαθμίσεις που γράφω, είναι από μετάφραση στην κινέζικη σελίδα, που λέει τι βελτιώνει. Αλλιώς δεν το έχω το Amazfit οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο.