BUG fixes για crashαρισματα του launcher και καλύτερη μετάφραση έλεγε
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜετάφραση έτσι; Όχι προσθήκη νέων γλωσσών; Δεν πιστεύω να εξελλήνισαν το μενού.Ο/H ktlk21 έγραψε:
BUG fixes για crashαρισματα του launcher και καλύτερη μετάφραση έλεγε
Μακάρι και να καταλάβαινα τι εννοείςΟ/H ktlk21 έγραψε:
Μετα την 1.3.2e υπάρχει δυνατότητα να φορτώσεις το gpx της διαδρομής που θες ώστε να έχεις πλοήγηση...
Θέλω να πιστεύω οτι θα το δίνει σταδιακά τις επόμενες μέρες. Όπως συμβαίνει και με πολλά κινητά.Ο/H maik6600 έγραψε:
Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν;
Ο/H maik6600 έγραψε:
Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612.
Ο/H liabovas έγραψε:
Ο/H maik6600 έγραψε:
Και εγώ το ίδιο ακριβώς και έλεγα μήπως φταίει ότι είμαι με iPhone. Εσυ είσαι με android?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο/H maik6600 έγραψε:
Ναι με android είμαι αλλά μάλλον είναι ο λόγος που λέει ο Γιάννης ποιο πάνω.Ο/H liabovas έγραψε:
Και εγώ το ίδιο ακριβώς και έλεγα μήπως φταίει ότι είμαι με iPhone. Εσυ είσαι με android?Ο/H maik6600 έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk