Αν είναι έτσι δεν είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις, δεν το έχω, αλλά αυτό καταλαβαίνω από αυτά που λέτε παιδιά.
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Μην το λες.. αν κάνεις μικρά και γρήγορα βήματα σε σχέση με κάποιον που έχει μεγαλύτερο διασκελισμο να γράψεις ακόμα και δίπλα χιλιόμετρα.. έτσι κι αλλιώς το ρόλοι το θες για έξω
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
αν για τον α η β λόγο καταγράφει διπλά χιλιόμετρα τότε έχει θέμα γιατί είναι σαν να μου λες , απόσταση σωστή μόνο με gps , που δεν ισχύει , 2 χρόνια με mi band ποτέ δεν είχα τέτοιο πράγμα
τώρα προσωπικά είπα τί μου έτυχε αλλά το έριξα οτι έπρεπε η άσκηση να γινει σύμφωνα με τις οδηγίες , δεν έχω άλλη μέτρηση τρεξίματος αυτή τη στιγμή (κι θα αργήσω) για να επιβεβαιώσω ή όχι για το αν υπάρχει θέμα με το ν διάδρομο (που επαναλαμβάνω δεν είχα ποτέ με τα mi band)
κατά τα άλλα θέλει να δείτε αν π.χ. ήταν σωστά κουμπωμένο στο χέρι , αν κάνει τα ίδια , στο δρόμο (χωρίς gps) και με παρόμοια ένταση (προφανώς θα ξέρεις στο περίπου ή καταλαβαίνεις πόση είναι η απόσταση) -
καλα δεν δικαιολογώ το ρολόι απλά παραθέτω και κάποιο άλλο δεδομένο
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
καλά κουμπωμένο ; μήπως το είχες ψιλό χαλαρό και με το έντονο τρέξιμο πήγαινε πέρα δώθε ;
Επισης σε εξωτερικο χωρο που το βοηθαει το gps μια χαρα μετραει.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έκανα μια 100αρα σήμερα με το ποδήλατο.Μετα από 3μιση ώρες διαδρομή,όλα σούπερ.Αξιοπιστο και οικονομικό.Εφαγε μόνο 14% μπαταρία και το είχα και με το κινητό συνδεδεμένο.
Ανέβασε στο Strava απροβλημάτιστα.
Επίσης έβαλα αρκετά watchfaces.Πολυ ωραία κι αυτά.Ερωτηση μικρής σημασίας.Τα extra faces δε φαίνονται στην εφαρμογή του Ios,ε; -
-
No.Πως γίνεται αυτό;
-
Φίλε @stavrossid Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Μετά από 2πλο κτύπημα ή αν πατήσεις το κουμπί για να ξυπνήσει το ρολόι, κατεβάζεις την οθόνη προς τα κάτω. Από την οθόνη που θα εμφανιστεί διαλέγεις το γραναζάκι (Ρυθμίσεις). Μέσα σ' αυτές υπάρχει επιλογή up load. Και αν θέλεις μέσα στην επιλογή "Common" μπορείς να ενεργοποιήσεις το αυτόματο upload. Προσοχή να είναι συνδεδεμένο με το κινητό. -
Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ.Πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής!!Έκανα και το update και φυσικά κατέβασα το app από το playstore.Αύριο θα δοκιμαστεί και σε long run.Απαιτησεις τρελές σε watch faces δεν έχω.Βλεπω ότι κάνει όλα όσα έκανε το miband 2 στην καθημερινότητα μου οπότε όλα οκ.Φυσικα όλο και κάποιες απορίες θα έχω στην πορεία.π.χ τώρα που το τσεκαρω όταν θέλω να το συνδέσω στο wifi μου,μου ζητάει να βάλω τον κωδικό μου στην εφαρμογή στο κινητό.Που ακριβώς τον βάζω.Δν μπορώ να βρω κάτι.Επισης πρέπει να κατεβάσω το Strava app για upload running data?
edit:Με το wifi ok το βρήκα..
edit 2:Νομίζω οκ και με το strava..
Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής και εύκολη προσαρμογή! -
Καλησπέρα σε όλους ,,,,,,
Μπορεί κάποιος να μου πεί τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να έχω το contact id και όχι μόνο το νούμερο στο Amazfit ?
Ευχαριστώ !!! -
Ο/H Manoscanon έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ,,,,,,
Μπορεί κάποιος να μου πεί τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να έχω το contact id και όχι μόνο το νούμερο στο Amazfit ?
Ευχαριστώ !!!
(πρόγραμμα ασφάλεια -> αδειες -> αδειες , βρισκεις την εφαρμογή και της δίνεις τις άδειες που θες (ή όλες)
αν τα έχεις κάνει αυτά μήπως θέλει στις επαφές να υπάρχει το +30 ; (δεν είμαι σίγουρος, ε΄τσι το λέω ) -
όπα ,,, από που το ενεργοποιώ ,,, απο το κινητό ? ,,,, είναι στα αγγλικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες