AmazFit bt Xiaomi
-
-
Καλημέρα!Το έκανα αλλα δεν ανέβασε κάτι!Ευχαριστω για το χρόνο σου!Καλως σας βρήκα!
Ο/H bzanios έγραψε:
Φίλε @stavrossid Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Μετά από 2πλο κτύπημα ή αν πατήσεις το κουμπί για να ξυπνήσει το ρολόι, κατεβάζεις την οθόνη προς τα κάτω. Από την οθόνη που θα εμφανιστεί διαλέγεις το γραναζάκι (Ρυθμίσεις). Μέσα σ' αυτές υπάρχει επιλογή up load. Και αν θέλεις μέσα στην επιλογή "Common" μπορείς να ενεργοποιήσεις το αυτόματο upload. Προσοχή να είναι συνδεδεμένο με το κινητό.
-
πληροφοριακά με airplane mode deactivated οι καταναλωση μπαταρίας πάλι πολύ νορμάλ.Δεν ξαναέκανε αυτό το drain.Όλα καλά προς το παρόν.
-
Καλησπερα στη παρεα! Μολις παρελαβα και γω κ μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συσκευη με μονο μειον τη φωτεινοτητα της οθονης σε σκοτεινους χωρους. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω μηπως καποιος γνωριζει σχετικα με την εφαρμογη. Πως μπορω να την αφαιρεσω απο τη notification bar? Γιατι ακομα και οταν αποσυνδεω το ρολοι μου γραφει μονιμα amazfit disconnected.
-
Αν την αφαιρέσεις παίζει να την κλείνει το σύστημα αν π.χ. γεμίζει η μνήμη
-
Πάντως εγώ σήμερα που παίζω με Continuous HR,και ΒΤ συνέχεια στο κινητό,έχει φάει 5% σε 5 ώρες.
Αυτό που δεν έχω βρει είναι πως μπορείς να μηδενίσεις τους παλμούς σε αυτό το mode. -
Τελικά έκανα την αναβάθμιση . Πράγματι τώρα εμφάνισε και το airplane mode αλλά έχει αλλάξει και το μενού των ρυθμίσεων.
-
παιδια το ρολοι φανταστικο και πανεμορφο απλα ηθελα να ρωτησω εχω ρομ 1.3.3α πως μπορω να κανω update? η να κατσω σε αυτην? μου κραταει η μπαταρια χαλαρα 4-5 μερες με τρεξιμο μαζι
-
Καλημέρα. Η συγκεκριμένη ROM είναι η τελευταία. Σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα και είναι στο 50% . Μια χαρά. άλαμε και ορισμένα πρόσθετα watchfaces.
Ερώτηση: Το GPS λειτουργεί αυτόματα ??? Εννοώ κλείνει ανοίγει ανάλογα αν ζητηθεί απο μια πχ άσκηση ή την πυξίδα ??
Επίσης στην πυξίδα , σας βγάζει κανονικά συντεταγμένες , υψόμετρο και πίεση ?? Γιατί εμένα ου δείχνει μόνο πίεση... στα άλλα μόνο Loading. -
Ο/H jobous έγραψε:
Καλημέρα. Η συγκεκριμένη ROM είναι η τελευταία. Σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα και είναι στο 50% . Μια χαρά. άλαμε και ορισμένα πρόσθετα watchfaces.
Ερώτηση: Το GPS λειτουργεί αυτόματα ??? Εννοώ κλείνει ανοίγει ανάλογα αν ζητηθεί απο μια πχ άσκηση ή την πυξίδα ??
Επίσης στην πυξίδα , σας βγάζει κανονικά συντεταγμένες , υψόμετρο και πίεση ?? Γιατί εμένα ου δείχνει μόνο πίεση... στα άλλα μόνο Loading.
edit:'Οπα μου έβγαλε μήνυμα να το δοκιμάσω σε εξωτερικό χώρο.(can't get data.try outdoor under an open sky..).Mάλλον θέλει σήμα GPS για συντεταγμένες. -
Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι θέμα GPS. Μόλις λοκάρει θα εμφανίσει και τα υπόλοιπα δεδομένα. Το δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο που είχε σήμα gps και έτσι έγινε.
-
Καλημέρα!Εχει κανεις θέμα με τη βάση φόρτισης του;Πρέπει να το βάλω 4-5 φορές για να αρχίσει να φορτίζει.Οι επαφές του ρολογιού είναι πολύ καθαρές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες