Καλημέρα σας. Ρε παιδιά πόσο σας κρατάει η μπαταρία??? Εμένα είναι 3η ημέρα και είναι στο 28% με μισή ώρα περπάτημα (εννοώ πρόγραμμα walk με GPS ανοικτό) και περίπου 3 ώρες συνδεδεμένο με Bluetooth. Είναι λογική η κατανάλωση??? Βλέπω κάποιοι γράφουν 6 μέρες με μόνιμα συνδεδεμένο κινητό.!!! Πως είναι δυνατό να γίνεται αυτό??
AmazFit bt Xiaomi
-
-
γιατί θες την κινέζικη ;
@macattackgr καλά μη κοιτάς και εσύ τα ακραία
θα σου έλεγα 4-5 μέρες , προφανώς παίζει ανάλογα με τις ρυθμίσεις
π.χ. φωτεινότητα , αν το έχεις να ξεκλειδώνει το κινητό (τρώει πολύ αυτό) , αν είναι συνέχεια συνδεδεμένο , αν το έχεις να είναι ενεργό με την κίνηση κλπ -
Δεν θέλω να παίρνω τα ακραία αλλά βλέπω ότι μόνιμα συνδεδεμένο το κινητό λογικά βγάζει μια με μιάμιση μέρα... Δεν έχει σχέση με το 3-5 μέρες.. Και λέω μην φταίει η συσκευή μου η έστω η ρομ
-
Πολύ πιθανόν να φταίει κάτι άλλο. Το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με το κινητό για να λαμβάνω τις ειδοποιήσεις, εκτός το βράδυ που κλείνω το κινητό και φορτίζω σε 5+ ημέρες. Βέβαια να ενημερώσω ότι δεν το χρησιμοποιώ σε δραστηριότητες (τρέξιμο κτλ).
Σημείωση - Ενημέρωση : Χτες έκανε αναβάθμιση στην 1.3.5. -
1ον) το αγόρασες πρόσφατα και έκανες αναβάθμιση ;
2ον) έχεις την 1.3.5 ;
να κάνεις factory reset ενώ έχεις την τελευταία (1.3.5) δοκίμασες ; -
Εγώ μόλις το έβγαλα από το κουτί έκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση. Ήθελε μετά και factory reset?
Don't mess with Max 2Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
1ον) το αγόρασες πρόσφατα και έκανες αναβάθμιση ;
2ον) έχεις την 1.3.5 ;
να κάνεις factory reset ενώ έχεις την τελευταία (1.3.5) δοκίμασες ;
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Εγώ μόλις το έβγαλα από το κουτί έκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση. Ήθελε μετά και factory reset?
Don't mess with Max 2
Ο/H macattackgr έγραψε:
Το αγόρασα πριν 5 μέρες και έκανα 2 αναβαθμίσεις φορώντας τώρα την 1.3.5. Όχι factory δεν έκανα... Χρειάζεται??
αλλά αν θεωρείς ότι υπάρχει πρόβλημα (και ίσως το 2 αναβαθμίσεις παίζει ρόλο) τότε είναι η καλύτερη λύση για να δεις αν "στρώνουν" τα πράγματα -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Don't mess with Max 2
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ το εργαλείο. Θέλω να πάω να το δω κάπου από κοντά για να δω το μέγεθος. Οι φωτογραφίες που βλέπω στο διαδίκτυο με μπερδεύουν. Μερικές φορές το βρίσκω normal...άλλες φορές πάλι μοιάζει τεράστιο! 45mm μου είπαν τα παιδιά είναι η "κάσα" έξω έξω.
Δυτικά το έχει σε κάνα κατάστημα για επεξεργασία; Κάνα Πλαίσιο ή κάνας Κωτσόβολος;;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Γειά σου Γιάννημαν25 και από εδώ!
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ το εργαλείο. Θέλω να πάω να το δω κάπου από κοντά για να δω το μέγεθος. Οι φωτογραφίες που βλέπω στο διαδίκτυο με μπερδεύουν. Μερικές φορές το βρίσκω normal...άλλες φορές πάλι μοιάζει τεράστιο! 45mm μου είπαν τα παιδιά είναι η "κάσα" έξω έξω.
Δυτικά το έχει σε κάνα κατάστημα για επεξεργασία; Κάνα Πλαίσιο ή κάνας Κωτσόβολος;;;;;;
-
Το ειδα πριν 3 μερες στο mediamarkt Πυλαιας.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H johnnyman έγραψε:
Don't mess with Max 2
Δυτικά το έχει σε κάνα κατάστημα για επεξεργασία; Κάνα Πλαίσιο ή κάνας Κωτσόβολος;;;;;;
Το εργαλειο ειναι φοβερο καμια μα καμια σχεση με τις φωτος και τα reviews.Ειναι πολυ κομψο και ελαφρυ στο χερι!!Πανε να το δεις λογικα θα υπαρχει οπως ειπαν τα παιδια!!
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες