Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Ο/H yiatsou έγραψε:

Καλημέρα , εμένα δεν εμφανίζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Νομίζω το ρολόι έχει την 1.3.6 d

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Για την εφαρμογή του κινητού ήρθε η ενημέρωση, όχι για του ρολογιού.

Μετά απο μια επανεκκίνηση σε ρολόι και κινητό, ανανεώθηκε ο καιρός τελικά. Τι να πω, μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί με τις πολλές κάποια στιγμή την ανανέωνε και πριν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν λειτουργεί σωστά.
    • Ο/H JohnPhone έγραψε:

Ο/H yiatsou έγραψε:

Καλημέρα , εμένα δεν εμφανίζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Νομίζω το ρολόι έχει την 1.3.6 d

Για την εφαρμογή του κινητού ήρθε η ενημέρωση, όχι για του ρολογιού.

Μετά απο μια επανεκκίνηση σε ρολόι και κινητό, ανανεώθηκε ο καιρός τελικά. Τι να πω, μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί με τις πολλές κάποια στιγμή την ανανέωνε και πριν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν λειτουργεί σωστά.
      Είχες δίκιο, μετά από ενημέρωση της εφαρμογής στο κινητό ενημερώθηκε και ο καιρός στο ρολόι. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα παιδιά.εχω το ρολόι μια βδομάδα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.το πήρα από gb 87€.ειναι English version.δουλευουν όλα αλλά
      εχω το πρόβλημα με τα στοιχεία καιρού που έχουν κ πολλοί άλλοι.
      Το βασικό όμως που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο: έχω κάνει τα update κ τη ρύθμιση από μίλια σε χιλιόμετρα στην εφαρμογή.κ μου ανεβάζει την προπόνηση στο Strava σε χλμ.αλλα στο ρολόι αποθηκεύει την προπόνηση σε μίλια.κ κυρίως κατά την διάρκεια της προπόνησης η οθόνη γράφει μίλια.
      Έχει κανεις καμία ιδέα;
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • σίγουρα δεν κοιτάς το Mileage ε;; που είναι το σύνολο των χλμ (προφανώς η ονομασία βγήκε από τα μίλια αλλά είναι κοινό το όνομα) που έχεις κάνει
    • Ο/H naukliros έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά.εχω το ρολόι μια βδομάδα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.το πήρα από gb 87€.ειναι English version.δουλευουν όλα αλλά
      εχω το πρόβλημα με τα στοιχεία καιρού που έχουν κ πολλοί άλλοι.
      Το βασικό όμως που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο: έχω κάνει τα update κ τη ρύθμιση από μίλια σε χιλιόμετρα στην εφαρμογή.κ μου ανεβάζει την προπόνηση στο Strava σε χλμ.αλλα στο ρολόι αποθηκεύει την προπόνηση σε μίλια.κ κυρίως κατά την διάρκεια της προπόνησης η οθόνη γράφει μίλια.
      Έχει κανεις καμία ιδέα;
      Ευχαριστώ

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

σίγουρα δεν κοιτάς το Mileage ε;; που είναι το σύνολο των χλμ (προφανώς η ονομασία βγήκε από τα μίλια αλλά είναι κοινό το όνομα) που έχεις κάνει
      το mileage κοιτάω καθώς απ ότι κατάλαβα είναι το μόνο απ της επιλογές που μετράει απόσταση.
      Images
      • 79E32DED-9F76-48FE-87B3-3EE92E45FA09.png

99,22 kB, 750×1.334, viewed 113 times
    • Ο/H naukliros έγραψε:

το mileage κοιτάω καθώς απ ότι κατάλαβα είναι το μόνο απ της επιλογές που μετράει απόσταση.
      Ναι αλλά εκεί χιλιόμετρα καταγράφει (αφού όπως λες έχεις κάνει την επιλογή)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H naukliros έγραψε:

Ναι αλλά εκεί χιλιόμετρα καταγράφει (αφού όπως λες έχεις κάνει την επιλογή
      Sorry δεν ξερω αν το εξήγησα καλά.στην εφαρμογή γράφει σε χλμ αλλά στο ρολόι τα γράφει-δείχνει-αποθηκεύει σε μίλια.το κυριότερο όμως είναι ότι την ώρα που γράφει θέλω να βλέπω χλμ
      Images
      • 62407952-BD1E-43C8-8BFB-9C5E908D0744.png

77,98 kB, 750×1.334, viewed 110 times
    • Διαφήμιση
    • αυτό που λέω εγώ είναι ότι κι εκεί χλμ σου δείχνει απλά η ταμπέλα (η ονομασία) είναι mileage (έχει να κάνει και με το watchface)
      εσύ βλέπεις άλλη τιμή ; αντίστοιχη σε μίλια ;

όταν ορίζεις δηλαδή π.χ. περπάτημα , εκεί που λέει Mileage κι από κάτω έχει τιμή δίπλα (δεξιά) λέει mi και όχι km ;

εκτός αν για κάποιο λόγο δεν έχει πάρει την ρύθμιση από την εφαρμογή σωστά (θέλει καμιά επανεκκίνηση ή τίποτα τέτοιο)

τράβα ,αν μπορείς ,καμιά φώτο την οθόνη :)

αυτό που λέω εγώ είναι ότι κι εκεί χλμ σου δείχνει απλά η ταμπέλα (η ονομασία) είναι mileage (έχει να κάνει και με το watchface)
      εσύ βλέπεις άλλη τιμή ; αντίστοιχη σε μίλια ;

όταν ορίζεις δηλαδή π.χ. περπάτημα , εκεί που λέει Mileage κι από κάτω έχει τιμή δίπλα (δεξιά) λέει mi και όχι km ;

εκτός αν για κάποιο λόγο δεν έχει πάρει την ρύθμιση από την εφαρμογή σωστά (θέλει καμιά επανεκκίνηση ή τίποτα τέτοιο)

τράβα ,αν μπορείς ,καμιά φώτο την οθόνη :)
      Ναι στο ρολόι βλέπω την αντίστοιχη τιμή σε μίλια.
      Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο γτ είναι μεγάλο το αρχείο λέει.αλλα είναι σε μίλια κ τα activity screen κ τα watchface.επανεκκινηση έχω κάνει πολλές φορές κ δεν άλλαξε κάτι.
    • Ο/H naukliros έγραψε:

Ναι στο ρολόι βλέπω την αντίστοιχη τιμή σε μίλια.Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο γτ είναι μεγάλο το αρχείο λέει.αλλα είναι σε μίλια κ τα activity screen κ τα watchface.επανεκκινηση έχω κάνει πολλές φορές κ δεν άλλαξε κάτι.
      τι να πω , δοκίμασε στην εφαρμογή , να το γυρίσεις στα μίλια , να κάνεις sync και μετά να το ξαναγυρίσεις
      μετά τα κλασικά βγάλε / βάλε ξανά την εφαρμογή μην κόλλησε κάτι
      και ίσως να θέλει και εκκαθάριση δεδομένων (η εφαρμογή)

και μετά κανά factory reset το ρολόι :)

Ο/H naukliros έγραψε:

Ναι στο ρολόι βλέπω την αντίστοιχη τιμή σε μίλια.Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο γτ είναι μεγάλο το αρχείο λέει.αλλα είναι σε μίλια κ τα activity screen κ τα watchface.επανεκκινηση έχω κάνει πολλές φορές κ δεν άλλαξε κάτι.
      τι να πω , δοκίμασε στην εφαρμογή , να το γυρίσεις στα μίλια , να κάνεις sync και μετά να το ξαναγυρίσειςμετά τα κλασικά βγάλε / βάλε ξανά την εφαρμογή μην κόλλησε κάτι

ok φιλε ευχαριστω πολυ γ την βοηθεια!

=============== Φεβ 28th 2018, 3:08pm ===============

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H naukliros έγραψε:

τι να πω , δοκίμασε στην εφαρμογή , να το γυρίσεις στα μίλια , να κάνεις sync και μετά να το ξαναγυρίσειςμετά τα κλασικά βγάλε / βάλε ξανά την εφαρμογή μην κόλλησε κάτι

Φίλε μου δοκίμασα αυτό που είπες να το γυρίσω σε μίλια sync κ ξανά μάνα 2-3 φορές κ έσβησα κ την εφαρμογή κ την κατέβασα ξανά κτελικά λειτούργησε.γυρισε σε χλμ κ το ρολόι.
      Ευχαριστώ πολύ.
      Πάντως το ρολόι είναι άψογο γ τα λεφτά του
    • Διαφήμιση
    • AmazFit bt Xiaomi

Καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές εισερχόμενη κλήση στο κινητό εμφανίζεται με καθυστέρηση στο ρολόι. Το ίδιο συμβαίνει και με email. Κάνοντας επανεκκίνηση το τηλέφωνο δείχνει να φτιάχνει. Απλά το κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Καμία ιδέα?
      Ευχαριστώ