Δοκίμασα χτες για πρώτη φορά να συγχρονίσω walking activity με το strava και δεν τα κατάφερα. Έχω ακόμα την 1.3.6. Μπορεί κάποιος να μας πει τι διαπίστωσε διαφορετικό στο user interface του ρολογιού με την 1.3.8a;
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H the_dynamite έγραψε:
Δοκίμασα χτες για πρώτη φορά να συγχρονίσω walking activity με το strava και δεν τα κατάφερα. Έχω ακόμα την 1.3.6. Μπορεί κάποιος να μας πει τι διαπίστωσε διαφορετικό στο user interface του ρολογιού με την 1.3.8a;
δεν νομίζω να υπήρχε αλλάγη στο ui οσον αφορά την εμφάνιση (μικ΄ρες ήταν)
ίσως πιο smooth να έχει γίνει -
Δεν ανεβαίνουν οι δραστηριότητες στο STRAVA με τίποτα.
Μάλλον η τελευταία αναβάθμιση φταίει.
Καταγράφονται όλα κανονικά στην εφαρμογή Amazfit pace αλλά δεν συγχρονίζονται με το STRAVA.
Σαν να χάθηκε τελείως η σύνδεση Amazfit και STRAVA.
Ενώ αφού πατήσω Data sync και δείξει ότι (και καλά) έχει συγχρονισθεί παρ όλα αυτά καμμιά ενημέρωση στο στράβα.
Παρακαλώ για μιά ελάχιστη βοήθεια (ό,τι προαιρείσθαι). -
Εμένα και με την τελευταία εμδοση 1.3.8 κανένα πρόβλημα.. Ανεβαίνουν κανονικά... Δοκίμασε να κάνεις upload απο το ρολόι... Σσ παλιότερη έκδοση που είχα θέμα έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και έστρωσε
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Εμένα και με την τελευταία εμδοση 1.3.8 κανένα πρόβλημα.. Ανεβαίνουν κανονικά... Δοκίμασε να κάνεις upload απο το ρολόι... Σσ παλιότερη έκδοση που είχα θέμα έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και έστρωσε
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα. Το ρολόι το έχω 1μιση βδομάδα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει δυνατότητα να περάσω χάρτες στο ρολόι που να συνδέονται στο gps χωρίς ίντερνετ.
-
Για τσέκαρε αυτό το βίντεο:
Τι χρησιμεύει αυτό όμως φίλε; -
Σχετικά με τον μή συγχρονισμό Amazfit και STRAVΑ:
Δοκίμασα διάφορα χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με έναν τρόπο που απλά τον αναφέρω για την περίπτωση που και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει τα ίδια. Ανέβασα το τελευταίο αρχείο gps από το ρολόϊ στο STRAVA χειροκίνητα μέσω του υπολογιστή και o συγχρονισμός αποκαταστάθηκε ! -
Ο/H the_dynamite έγραψε:
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ το Amazfit pace και νομίζω ότι έχω ένα προβληματακι και λέω νομίζω γιατί δεν θυμάμαι πως ήταν πριν. Λοιπόν όταν με καλούν στο ρολόι εμφανίζεται η κλήση με το όνομα της επαφής ή απλά ο αριθμός αν είναι εκτός επαφών και από κάτω δυο επιλογές απόρριψη με το κόκκινο κύκλο και την σίγαση με το μπλε. Το μπλε λειτουργεί μια χαρά το πατάω και το τηλ συνεχίζει να χτυπάει σε αθόρυβο το κόκκινο όμως που είναι απόρριψη δεν λειτουργεί απλά σταματάει η κλήση μόνο στο ρολόι ενώ το τηλέφωνο χτυπάει κανονικά. Αν θυμάμαι καλά πριν όταν πατούσες το κόκκινο γινόταν απόρριψη κλήσης η θυμάμαι λάθος?
-
-
Ναι από τι βλέπω. Εξάλλου αν δεν είχε άδεια δεν θα δούλευε ούτε η δεύτερη επιλογή που είναι η σίγαση.
Το θέμα είναι ότι όταν το πήρα στο κινητό μου RN3 pro είχα την global Dev που όλα δούλευαν οκ μετά έβαλα την nitrogen 8.1 για δοκιμή που και πάλι το ρολόι δούλευε κανονικά τώρα που έβαλα πάλι την global Dev δεν δουλεύει αυτό το πράγμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες