Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• AmazFit bt Xiaomi

Έχω πάρει από GearBest άπειρα πράγματα. Δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο για μικρά δέματα όπως αυτό. (Είμαι Αθήνα)
      Γνώμη μου να προτιμήσεις την δεύτερη επιλογή (registered) αν, και την πρώτη επιλογή να διαλέξεις πάλι registered θα σου έρθει γιατί το GearBest για πάνω από 30€ νομίζω, τα στέλνει registered (συστημένο )για να παρακολουθήται η διαδρομή του δέματος.
      Το priority βολεύει για μεγάλα δέματα που είναι επικίνδυνα για τελωνείο.
      Άρα διαλέγεις την δεύτερη επιλογή που είναι και δωρεάν.
      40-50 δέματα έχω πάρει και τελωνείο ποτέ. Να είσαι τόσο άτυχος!!!!!! Δεν το πιστεύω.

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Ειδική σελίδα του Gearbest με "προσφορές" αποκλειστικά για Ελλάδα: Οι καλύτερες προσφορές απο το Gearbest στην κατηγορία Consumer Electronics για την Ελλάδα! - GearBest.com

Στα 93.44€ το Amazfit.!!

Στην αρχή της σελίδας, σε μικρο παραθυράκι, έχει βίντεο στα ελληνικά για το πως να ψωνίσεις απ' το Gearbest. Θα λύσει κάθε απορία :)
    • Διαφήμιση
    • Ναι έχουν βγάλει νέες προσφορές
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • RE: AmazFit bt Xiaomi

Ο/H liabovas έγραψε:

Έχω πάρει από GearBest άπειρα πράγματα. Δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο για μικρά δέματα όπως αυτό. (Είμαι Αθήνα)
      Γνώμη μου να προτιμήσεις την δεύτερη επιλογή (registered) αν, και την πρώτη επιλογή να διαλέξεις πάλι registered θα σου έρθει γιατί το GearBest για πάνω από 30€ νομίζω, τα στέλνει registered (συστημένο )για να παρακολουθήται η διαδρομή του δέματος.
      Το priority βολεύει για μεγάλα δέματα που είναι επικίνδυνα για τελωνείο.
      Άρα διαλέγεις την δεύτερη επιλογή που είναι και δωρεάν.
      40-50 δέματα έχω πάρει και τελωνείο ποτέ. Να είσαι τόσο άτυχος!!!!!! Δεν το πιστεύω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε ευχαριστω για την πληροφορία

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα παιδιά... εδω και μια εβδομάδα κάτοχος του ρολογιού και είμαι χαρούμενος.. το δοκίμασα καο γυμναστήριο, αλλα και ποδήλατο δρομου και είναι ακριβής σε σχέση με το polar...
      Το μόνο '' πρόβλημα'', είναι, καο αυτο γτ εχω κακομάθει απο τα band η μπαταρία του που πάλι ξεπερνάει οτι αλλα smartwatch υπάρχει..
      και ερωτώ υπάρχει καποιος τροπος να απενεργοποιώ μονο το wifi χωρις το Bluetooth μιας καο το δεύτερο το θελω για ειδοποίησεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά... εδω και μια εβδομάδα κάτοχος του ρολογιού και είμαι χαρούμενος.. το δοκίμασα καο γυμναστήριο, αλλα και ποδήλατο δρομου και είναι ακριβής σε σχέση με το polar...
      Το μόνο '' πρόβλημα'', είναι, καο αυτο γτ εχω κακομάθει απο τα band η μπαταρία του που πάλι ξεπερνάει οτι αλλα smartwatch υπάρχει..
      και ερωτώ υπάρχει καποιος τροπος να απενεργοποιώ μονο το wifi χωρις το Bluetooth μιας καο το δεύτερο το θελω για ειδοποίησεις

Εννοείς πως θέλεις να απενεργοποιήσεις το wi-fi (για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας) και να έχεις ενεργό μόνο το bluetooth για ειδοποιήσεις; Δεν έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για απενεργοποίηση του wi-fi δηλαδή; Είναι υποχρεωτικά πάντα ενεργό; Δεν βλέπω το λόγο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και θα είναι περίεργο αν όντως ισχύει. Νομίζω οτι το wi-fi χρειάζεται μόνο για λείψεις ενημερώσεων και τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το bluetooth. Για ψαξτο, δεν μπορεί.

Και πες μας με τις ειδοποιήσεις γενικά πως τα πάει; Έρχονται πάντα και όλες η υπάρχουν απώλειες και καθυστερήσεις; Τις βλέπεις άμεσα στην Always On οθόνη με το που έρθουν; Ενεργοποιείται η οθόνη δηλαδή και μπαίνει στο μενού των ειδοποιήσεων αυτόματα, η πρέπει να το ξεκλειδώσεις (πατάς το κουμπί η 2πλο ταπ στην οθόνη) για να τις δεις;
    • Ναι.. δεν βλέπω κατι για απενεργπποιηση του wifi παρα μόνο aeroplane mode... Δεν βρίσκω κατι για αυτό ρωτάω..

Οσο αφορά τις ειδοποιήσεις κανονικά.. βγαίνει στην οθόνη με το που έρθουν και ενα preview. με το που ξεκλειδώσεις με double tap η το κουμπί κάνεις και scroll και διαβάζεις κανονικα, εκτός αν ερθουν 2 - 3 απο την ιδια εφαρμογή που τις ομαδοποιει οπως και στο τηλ.. Στις κλήσεις σου εμφανίζει ονομα και αν θελειςβνα απορρίψεις η να βάλεις αθορυβο
    • Ο/H kokorets έγραψε:

Καθε φορά που πάω να το φορτίσω στη βάση φόρτισης το βάζω και το βγάζω πολλές φορές μέχρι να ξεκινήσει να φορτίζει. Έχει κανένας άλλος ίδιο θέμα; έχετε κανένα κόλπο στον τρόπο που το κουμπώνετε στη βάση φόρτισης;
      βρηκα αυτους τους 2 φορτιστες στο αλι και λεω να χτυπησω ενα απο τους 2

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
      Images
      • HTB1_vcfQFXXXXa5XpXXq6xXFXXXQ.jpg

158,38 kB, 1.000×1.000, viewed 117 times
      • HTB1v6U5OXXXXXcXapXXq6xXFXXXI.jpg

195,5 kB, 1.001×1.001, viewed 98 times
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Εγώ πήρα αυτόν γιατί ειναι μικρός και μεταφέρεται, και το σημαντικό δεν ειναι ενωμένο το καλώδιο στη βάση οπως τον πρώτο που λές.

Desktop USB Charger Charging Dock Smart Watch Cradle For Xiaomi Huami Amazfit | eBay

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • Διαφήμιση
    • Ωραίες οι βάσεις φόρτισης. Και απ' ότι ξέρω, μόνο καλώδιο και βάση φόρτισης έχει η μαμίσια συσκευασία. Και αν κάποιος θέλει να το φορτίσει με εξωτερικό φορτιστή (τροφοδοτικό) εκεί τι παίζει; Μέχρι τι mA εξοδο; Λεει πουθενά σε κάποιο manual; Η όλοι απο PC το φορτίζετε;

Επίσης αυτό το κουλό που περιγράφει ο φίλος ποιο πάνω ισχύει; Δεν υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης του wi-fi στις ρυθμίσεις; Πάντα ανοικτό μαζί με το bluetooth ?? Την όλη σύνδεση με το κινητό το bluetooth δεν την παρέχει; Για ποιο λόγο να είναι ανοικτό και το wi-fi και να τρώει μπαταρία ?? Περίεργα πράματα.......