δεν το βρηκα .. Το εχεις δει καπου ?Ο/H pit13 έγραψε:
@ovelix11 ψάξε στην ενότητα παζάρι του φόρουμ, κάποιο μέλος νομίζω πουλάει ένα στα 100€
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Υ.Ε.Δ παιδιά. Αν είστε Βόρεια Ελλάδα μην παρασύρεστε!
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Ωραίες οι βάσεις φόρτισης. Και απ' ότι ξέρω, μόνο καλώδιο και βάση φόρτισης έχει η μαμίσια συσκευασία. Και αν κάποιος θέλει να το φορτίσει με εξωτερικό φορτιστή (τροφοδοτικό) εκεί τι παίζει; Μέχρι τι mA εξοδο; Λεει πουθενά σε κάποιο manual; Η όλοι απο PC το φορτίζετε;
Επίσης αυτό το κουλό που περιγράφει ο φίλος ποιο πάνω ισχύει; Δεν υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης του wi-fi στις ρυθμίσεις; Πάντα ανοικτό μαζί με το bluetooth ?? Την όλη σύνδεση με το κινητό το bluetooth δεν την παρέχει; Για ποιο λόγο να είναι ανοικτό και το wi-fi και να τρώει μπαταρία ?? Περίεργα πράματα.......
-
Ακριβώς το ίδιο και εγώ , και μάλιστα πολλές φορές μπαίνω ,ρυθμισεις ,wifi ,και τότε μου κάνει ανανέωση στον καιρό.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Παιδιά ευχαριστώ για κάθε πληροφορία........ αλλά αναρωτιέμαι αν έχω καταλάβει τι εννοείτε
.
Έχω πρόβλημα που μου ακούγεται κάπως περίεργο όλο αυτό; Ίσως γιατί δεν έχω ακόμη το ρολόι και δεν είχα ποτέ και κάποιο άλλο. Αλλά και πάλι.....
Υποθέτω λοιπόν πως δεν έχει διακόπτη on-off, αλλά με το που μπει κανείς στο μενού των ρυθμίσεων του wi-fi είναι σαν να γίνεται On εκείνη τη στιγμή;
Και μετά αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάνει (να ενημερώσει τον καιρό η να βρει update να κατεβάσει) κλείνει μόνο του με το που φύγεις ας πούμε απ το μενού η μετά απο λίγο;
Αλλά ακόμη και έτσι να είναι, σημαίνει οτι δεν μένει ανοιχτό, οπότε και δεν ρουφάει μπαταρία. Επίσης υποθέτω πως τον κωδικό του ρούτερ τον εισαγάγεις απ το τηλέφωνο, εφόσον το ρολόι δεν έχει κάποιου είδους εικονικό πληκτρολόγιο. -
-
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ για κάθε πληροφορία........ αλλά αναρωτιέμαι αν έχω καταλάβει τι εννοείτε.
Έχω πρόβλημα που μου ακούγεται κάπως περίεργο όλο αυτό; Ίσως γιατί δεν έχω ακόμη το ρολόι και δεν είχα ποτέ και κάποιο άλλο. Αλλά και πάλι.....
Υποθέτω λοιπόν πως δεν έχει διακόπτη on-off, αλλά με το που μπει κανείς στο μενού των ρυθμίσεων του wi-fi είναι σαν να γίνεται On εκείνη τη στιγμή;
Και μετά αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάνει (να ενημερώσει τον καιρό η να βρει update να κατεβάσει) κλείνει μόνο του με το που φύγεις ας πούμε απ το μενού η μετά απο λίγο;
Αλλά ακόμη και έτσι να είναι, σημαίνει οτι δεν μένει ανοιχτό, οπότε και δεν ρουφάει μπαταρία. Επίσης υποθέτω πως τον κωδικό του ρούτερ τον εισαγάγεις απ το τηλέφωνο, εφόσον το ρολόι δεν έχει κάποιου είδους εικονικό πληκτρολόγιο.
Σωστά τα λες. Αφού κατεβάσει τι θέλει κάποια στιγμή, κλείνει αυτόματα. Έτσι φαντάζομαι γιατί και γω παρατήρησα αυτό με τον καιρό που λέει ο συμφουρίτης παραπάνω.
Όταν σου ζητάει κωδικό ανοίγει παράθυρο στο κινητό που είναι pair και γράφεις τον κωδικό. (Και κάπου αλλού το χρησιμοποίησα αυτή τη λειτουργία αλλά δεν θυμάμαι).
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Είμαι στη διαδικασία να πάρω ένα από άλλο παιδί από άλλο φόρουμ . Η ερώτηση μου είναι πως ξεχωρίζεις αν είναι το Chinese ή το ευρωπαϊκό; Αν δηλαδή είναι πειραγμένο Χρειάζεται να τσεκάρω κάτι ακόμα για να μη πάρω κάτι που έχει πρόβλημα; Πρώτη φορά σε Smart watche.. Ευχαριστώ πολύ
Να πάρεις αυτό που λέει English version. Από όπου και να το πάρεις το γράφουν στην περιγραφή.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλησπέρα. Είμαι στη διαδικασία να πάρω ένα από άλλο παιδί από άλλο φόρουμ . Η ερώτηση μου είναι πως ξεχωρίζεις αν είναι το Chinese ή το ευρωπαϊκό; Αν δηλαδή είναι πειραγμένο Χρειάζεται να τσεκάρω κάτι ακόμα για να μη πάρω κάτι που έχει πρόβλημα; Πρώτη φορά σε Smart watche.. Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Το ίδιο hardware έχουνε και τρέχουνε διαφορετικό software. Εγώ ήμουνα έτοιμος να πάρω το κινέζικο γιατί ήταν ποιο φθηνό και πήρα το αγγλικό τελευταία στιγμή που έπεσε η τιμή του. -
Δεν ξέρω. Έλεγα μήπως το κινέζικο δεν είναι συμβατό με κάποιες ευρωπαϊκές λειτουργίες..... λέω εγώ... Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω εκτός από φθορά εξωτερικη;
αν δεν σε ενοχλεί η έλλειψη ce δεν νομίζω ότι θα έχεις άλλο θέμα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες