επειδή δεν γνωρίζω αγγλικά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι πρέπει να κάνω για να το συνδέσω με το mifitΟ/H ktlk21 έγραψε:
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Πας στο link που έδωσα και κατεβάζεις απο megaupload τα αρχεία..
Διαγραφεις τις εφαρμογές απο το κινητό σου, κανεις επαναφορά στο ρολόι και εγκαθιστάς τις εφαρμογές, τις συνδέεις με το ρολόι και μετα πας στο playstore κάνεις αναβάθμιση μονο το amazfit ώστε να πάρεις την τελευταία αμερικανική έκδοση με το strava και σταματάς τα αυτόματα update απο το mifit. αυτο το κάνεις update μονο μεσα απο την εφαρμογή..
Επίσης και στα δύο βάζεις το ιδιο mi account
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
άρα ρε παιδιά (για το αγγλικό) αν δουλεύει μόνο με το amazfit app το οποίο κάνει sync με strava άρα μπορώ να έχω και το Mi band 2 που με το Notify&fitness υπάρχει επιλογή (για τα workout μόνο) για sync with strava
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Πριν μερικές μέρες βγήκε ενας τύπος απο την huami στο γκρουπ στο Facebook και ανακοίνωσε αν θέλει κάποιος να μπει στο πρόγραμμα beta και είχα στείλε αίτημα.. Δεν μου απάντησε κανείς όμως.. Ίσως παίρνω καποια μορφή preview έκδοση.. δεν ξέρω
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H maik6600 έγραψε:
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Ο/H maik6600 έγραψε:
Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν;
.
Υπομονή, ίσως την δίνουν σταδιακά με serial numbers η κάτι άλλο που δεν ξέρουμε.
Δοκίμασε να βάλεις τη φωτεινότητα στο always on. Κάποιος είπε ότι του φαίνεται φωτεινότερη, εμένα πάλι όχι αλλά είπαμε, πρεσβυωπία είναι αυτή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πως λύθηκε το μυστήριο του γιατί δεν παίρνουμε οι υπόλοιποι τις αναβαθμίσεις. Το αποκάλυψε ο ktlk21 πιο πάνω και σίγουρα έχει να κάνει με αυτό το πρόγραμμα testing που συμμετέχει. Ευχαριστούμε ktlk21 για τη όποια βοήθεια μας παρέχεις. Τώρα θα έχουμε κάποιον που θα μας ενημερώνει απο πριν για το τι θα έρχεται στη συσκευή μας.
Ευχαριστώ maik6600. Είναι όμορφο και ποιοτικό γκατζετάκι και τα πάει περίφημα με τις ειδοποιήσεις που με ενδιαφέρει και περισσότερο. Πράγματι, με τη φωτεινότητα στο Always On είναι όντως φωτεινότερη, άρα και πιο ευανάγνωστη τη νύχτα, η οθόνη. Δυστυχώς έχω κι εγώ πρεσβυωπία, οπότε μου είναι δύσκολο τη νύχτα να διαβάσω μικρές και κακοφωτισμένες γραμματοσειρές (την ημερομηνία π.χ) . Καταλαβαίνεις νομίζω. Θα χαρώ πολύ αν βρω η αν προστεθεί κάποτε, ένα watchface που να την απεικονίζει με μεγαλύτερα ψηφία.
Και μην φαντάζεστε οι υπόλοιποι που δεν το έχετε ακόμη, οτι Always On φωτεινότητα σημαίνει και μόνιμα ενεργός ο φωτισμός της οθόνης όπως σε άλλα ρολόγια. Μετά απο 5 sec σβήνει. Αυτό που ενεργοποιεί αυτή η επιλογή, είναι το να ανοίγει ο φωτισμός με την κίνηση του καρπού κάθε φορά (Always) που θες να δεις την ώρα. Εδώ γίνεται εμφανής ο κακός σχεδιασμός και η μετάφραση αυτών που το έφτιαξαν. Και φαίνεται ξανά στις ρυθμίσεις του wi-fi και του bluetooth. Δεν έχει διακόπτες on-off όπως προτάσσει η κοινή λογική, ενώ αλλού έχει (alarm on- off) .
Γενικότερα δεν είναι για βραβείο ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα του μενού, αλλά τη δουλειά του τελικά την κάνει. Η συσκευή θέλει σίγουρα πολλά firmware updates για να γίνει ανταγωνίσιμη, το ίδιο και η συνοδευτική εφαρμογή. Εκεί, παρότι πρόσφατα κιόλας, πρόσθεσαν την επιλογή μονάδων για impirial και meteric (όπως και C η F για θερμοκρασία) το οποίο σίγουρα βοήθησε πολλούς να μην βλέπουν miles πχ αλλά kilometers, αν επιλέξει κανείς meteric θα περίμενε να βλέπει και την ημερομηνία σωστά στα watchfaces. Δυστυχώς η ημερομηνία (σήμερα πχ) εμφανίζεται έτσι: 6/14/2017 παρότι η επιλογή είναι στο meteric. Σίγουρα θέλει πολλές βελτιώσεις που ελπίζω να τις δώσουν οχι με το τσιγκέλι.
Αυτό που θα θελα να μου πει κάποιος, γιατί σε λίγο θα την πέσω για ύπνοείναι αν πρέπει να ενεργοποιήσω εγώ την καταγραφή ύπνου πριν ισιώσω. Μάλλον δεν γίνεται αυτόματα ε;
-
-
Και μια ερώτηση ακόμη. Έχει κάπου κάποια επιλογή (δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής) έτσι ώστε να με ειδοποιεί (δόνηση) όταν αποσυνδέεται απ' το κινητό;
Πολύ σημαντική λειτουργία που βοηθάει στο να μην ξεχάσεις κάπου το κινητό φεύγοντας. Μόλις απομακρυνθείς και διακοπεί η σύνδεση στο λέει και γυρνάς πίσω να το πάρεις. Το ίδιο και πιο χρήσιμο μάλλον, αν κάποιος αποπειραθεί να σου κλέψει το κινητό απο κάπου που δεν το βλέπεις.
Μάλλον όχι ε; Να κάτι που πρέπει να προστεθεί απαραιτήτως. -
Παιδια καλησπερα απ εμενα νεο μελος με καινουργιο amazfit. Μου αρεσει παρα πολυ το ρολοι χθες απο την χαρα μου για να το δοκιμασω ανεβηκα ανηφορα στον υμηττο 2,5 χιλιομετρα, και ειχα να τρεξω κανα χρονο εξω. Στον γυρισμο, στην κατηφορα δηλαδη ανοιξα και το samsung health απο το galaxy s7 και τα ειχα να τρεχουν μαζι, στο τελος υπηρχε μια αποκλιση 50 μετρα στα 2,5 χιλιομετρα ποιο μετραει σωστα δεν ξερω. Τελοσπαντων ο λογος που το αποκτησα περισσοτερο ηταν η μετρηση των καρδιακων παλμων στην προπονηση και οσον αφορα το τρεξιμο εμεινα ικανοποιημενος κατα την μετρηση.
Ομως στο γυμναστηριο σε εσωτερικο χωρο που θελω και εκει να βλεπω τους παλμους μου στο t.r.x. δεν ξερω ποια δραστηριοτητα να επιλεξω καθως για μεσα εχει μονο δραστηριοτητα ελειπτικου, ποδηλατου και run inside. Tελικως δοκιμασα καποιοες απο αυτες αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εγραφε σωστα.
Επισης στο STRAVA ανεβασε μονο το τρεξιμο που εκανα, δεν ανεβασε την υπολοιπη δραστηριοτητα την προπονηση δηλαδη σε εσωτερικο χωρο.
Σιγουρα εχουμε ακομα μπροστα μας αρκετες αναβαθμισεις, για να γεμισουν τα κενα. Το προιον ομως ειναι απαιχτο. -
Δεν έχω βρει κάτι... Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα από το ρόλοι να κάνει ήχο το κινητό σου ωστε αν δεν το βρίσκεις να σε βοηθήσει να το βρεις.. αρκεί βέβαια να είναι συνδεδεμένο
Στο strava ανεβάζει μόνο της δραστηριότητες που καταγραφεί με gps... Οι άλλες όχι... με το fit... Τωρα για το γυμναστήριο οταν καμω κοπηλατικη το βάζω στο ελλειπτικό και μετραει μια χαρά παλμούς..
Άντε πήραμε το update μας :p
-
ενώ μου το βρίσκει το update όταν ξεκινάει να το κατεβάσει βγάζει σφάλμα και δεν φταίει το internet γιατί είμαι διπλα στο router τι μπορεί να φταίει?
-
Ο/H andreas443 έγραψε:
ενώ μου το βρίσκει το update όταν ξεκινάει να το κατεβάσει βγάζει σφάλμα και δεν φταίει το internet γιατί είμαι διπλα στο router τι μπορεί να φταίει?
Κάντο καμία επανεκκίνηση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες