Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή?
    • χτες μου εκανε και μενα update στην 1.3.3a ολα καλα , νομιζω οτι το να αλλαζεις faceplate μεσα απο το ρολοι προστεθηκε τωρα και ειδα και ενα νεο faceplate στην εφαρμογη !!!
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Διαφήμιση
    • Faceplate, άλλαζες και ποιο πριν μέσα από το ρολόι πατώντας παρατεταμένα στο faceplate. Ενδιαφέρουσες είναι και οι αλλαγές στη καρτέλα των βημάτων που σου κάνει καλύτερη ανάλυση βημάτων, ύπνου με ιστορικό κτλ.
    • Ο/H anka1976pa έγραψε:

Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή?

Έτσι είναι το strava ... θελει premium λογαριασμό για κάποιες λειτουργίες, δεν είναι θέμα του ρολογιού... για το cadence το ρολόι δεν μπορεί να μετρήσει cadence... Εκτός αν δωθει ατο μέλλον η δυνατότητα σύνδεσης με cadence sensor

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H homer66 έγραψε:

ναι σωστα αλλα στις ρυθμισεις πλεον εχει ειδικο μενου που λεει faceplate !!
      Ναι όντως, την είδα κι εγώ αυτή την προσθήκη. Εμένα όμως το λέει "Watchface". Εσάς το λέει "Faceplate" ??
    • Διαφήμιση
    • @maik6600 @JohnPhone σωστα παιδια watchface λεει , ειδα οτι προστεθηκε απλα δεν εδωσα σημασια στον εξωτερικο τιτλο !! :)
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Μολίς παρέλαβα το amazfit εδώ και τρεις μέρες !!!
      Έγιναν όλα τα update κανονικά , αλλά η μπαταρία μου κρατάει το πολύ μία μέρα , ναι μόνο μια μέρα !!!
      Τα έχω απενεργοποιήση όλα , όσα βλέπω , ακόμα και σε airplane mode και στο silent mode !!
      έχετε καμια ιδέα ;;
    • Ο/H BLACKBIRT έγραψε:

Μολίς παρέλαβα το amazfit εδώ και τρεις μέρες !!!
      Έγιναν όλα τα update κανονικά , αλλά η μπαταρία μου κρατάει το πολύ μία μέρα , ναι μόνο μια μέρα !!!
      Τα έχω απενεργοποιήση όλα , όσα βλέπω , ακόμα και σε airplane mode και στο silent mode !!
      έχετε καμια ιδέα ;;
      Μεγειές :) . Το ξέρω, είναι τρομακτικό, το ζησα κι εγώ αμέσως μετά την αναβάθμιση. Άλλωστε αυτή η συσκευή διαφημίζεται και για την αναμονή της, οπότε είναι λογικό να τρομάζεις. Υποθέτω οτι έχει να κάνει με πιθανές διεργασίες της συσκευής μετά το update.
      Εμένα έστρωσε μετά απο μια απλή επανεκκίνηση, αλλά άκουσα κάποιους που ειπαν πως έστρωσε μετά απο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Οπότε ξεκίνα με το πρώτο και αν δεν στρώσει πήγαινε στο δεύτερο. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτά, τότε ψάξου σε βάσεις φόρτισης, καλώδια, φορτιστές και θύρες usb αν δουλεύουν σωστά. Αν είσαι σίγουρος οτι όλα δουλεύουν σωστά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς.

Εδώ πρέπει να πω (μάλλον δεν παίζει ρόλο) πως εγώ το φορτίζω με φορτιστή πρίζας με έξοδο 5Volt - 1Amper και σε 1ωρα και 45 λεπτά περίπου είναι στο 100%. Τώρα, η μπαταρία είναι στο 48% και το έβγαλα απ' τη φόρτιση την Κυριακή το πρωί στις 8:00. Είναι σε αναμονή δηλαδή 3 γεμάτες μέρες και κάτι ψιλά και είναι ακόμη στο 48%..!!

Πρέπει να τονίσω όμως, πως το χρησιμοποιώ μόνο για ειδοποιήσεις (συγχρονίζει με 14 εφαρμογές απ το κινητό) και όχι για άλλες αθλητικές δραστηρίοτητες και χρήση GPS. Είναι απ' το πρωί στις 6:30 που θα ξυπνήσω μέχρι το βράδυ στις 12:00 που θα κοιμηθώ σε σύνδεση bluetooth με το κινητό, ο φωτισμός είναι στο Always On με ενεργοποίηση οθόνης με διπλό πάτημα και με γύρισμα του καρπού και κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο, ενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης και ένα ξυπνητήρι για το πρωί. 3 φορές περίπου την ημέρα (αν και δεν χρειάζεται τόσες για τη χρήση που κάνω) κάνω συγχρονισμό με την εφαρμογή για βήματα και ύπνο (δυστυχώς δεν καταγράφει τον μεσημεριανό ύπνο). Κατά τη γνώμη μου και για την χρήση που κάνω μέχρι τώρα, η αναμονή του είναι εξαιρετική και είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

Μην μασάς, το ποιο πιθανό είναι πως δεν έχει πρόβλημα. Κανε αυτά που σου είπα και πες.
    • Διαφήμιση
    • άσχετο , τι παίζει με τα λουράκια που πουλάνε ;
      γιατί το 2ο χρώμα είναι πάντα στην κάτω μεριά ;