Ναι πράγματι τι παίζει;
AmazFit bt Xiaomi
-
-
-
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Νέα ενημέρωση σήμερα για την εφαρμογή του κινητού..!! Πλέον μεταφέρει και αποθηκεύει και καρδιακές μετρήσεις. Κούτσα, κούτσα όλο και κάτι δίνουν. Καλοδεχούμενη λοιπόν
-
Δηλαδή να είμαστε εμείς χρόνια τώρα beta testers και να έρχονται οι "νέοι" και να τα βρίσκουν όλα έτοιμα......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maik6600 έγραψε:
Δηλαδή να είμαστε εμείς χρόνια τώρα beta testers και να έρχονται οι "νέοι" και να τα βρίσκουν όλα έτοιμα......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H anka1976pa έγραψε:
Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή?
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H anka1976pa έγραψε:
Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Εχω παρατηρησει ομως το εξης...καποιες φορες που δινω ενταση και ειμαι πολυ ψηλα σε παλμους (στα κοκκινα βγαζω φωτιες) μου δειχνει κατι ακυρες ενδειξεις πχ 100 παλμους πραγμα αδυνατο .Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Σε καθε προπονηση μου το κανει 1 με 2 φορες -
ο οπτικός ελεγκτής γενικά δςν είναι και πολύ αξιόπιστος.. θέλει σφίξιμο καλά στο χέρι και παλι όμως... Η ζώνη είναι η ποιο σωστή μέτρηση
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλησπέρα και από εμένα.
Εδώ και ένα περίπου μήνα κάτοχος αυτού του φανταστικούρολογιού.
Έχω 25 καταγεγραμμένες running activities μέχρι στιγμής από 5 έως 10 Km. Δύο προβληματάκια έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.
Το πρώτο αφορά στην καταγραφή της διαδρομής η οποία έχει απόκλιση από την πραγματική αλλά και από το garmin forunner 610 που χρησιμοποιώ που και που ταυτόχρονα για να εντοπίσω τυχόν διαφορές τους. Για παράδειγμα τρέχω 20 στροφές στο εθνικό στάδιο και ενώ το garmin στην αποτύπωση της διαδρομής στο strava δεν βγαίνει εκτός γηπέδου αποτυπώνοντας ακριβώς τις στροφές το amazfit εμφανίζει μικρές αποκλίσεις. Μικρό το κακό όμως γιατί στα συνολικά χιλιόμετρα της διαδρομής η απόκλιση είναι μικρή.
ΤΟ δεύτερο πρόβλημα όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω αφορά στην μέτρηση των καρδιακών παλμών το οποίο πρέπει να διορθωθεί άμεσα αν θέλει ανήκει στην κατηγορία των sports.
Είναι αδύνατο να εκτελέσεις διαλειμματική προπόνηση χρησιμοποιώντας τους καρδιακούς παλμούς. Σε κάθε αυξομείωση της έντασης βγάζει και σε εμένα άκυρες ενδείξεις. Άλλοτε πολύ υψηλές και άλλοτε πολύ χαμηλές.Όσο για το σφίξιμο στο χέρι έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό τρόπο αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο στην πρώτη αυξομείωση έντασης χάνεται. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση. -
Εξακολουθώ να έχω θεματάκια με την μπαταρία , μία μέρα το πολύ κρατάει !!!!
Χωρίς να το εχω συνδεδεμένο με Bluetooth σκετο.
Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το Sports Mode ;;; -
Ο/H BLACKBIRT έγραψε:
Εξακολουθώ να έχω θεματάκια με την μπαταρία , μία μέρα το πολύ κρατάει !!!!
Χωρίς να το εχω συνδεδεμένο με Bluetooth σκετο.
Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το Sports Mode ;;;
Τι εννοείς όταν λες "να αλλάξω το Sports Mode"; Να το αλλάξεις και να το κάνεις τι; Απ' όσο ξέρω το Sports Mode δεν είναι μια εφαρμογή. Όλες οι εφαρμογές προπόνησης-άθλησης ανήκουν στο Sports Mode και μπορείς να τρέχεις μια τη φορά επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει με το σπορ που κάνεις, πχ Run.
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες μπας και καταλάβουμε κι εμείς και βρεθεί και κάποια λύση....... -
Επίσης να δει μήπως έχει το heartrate always on γιατί και αυτό καταναλώνει πολύ μπαταρία αλλά όχι σε μια μέρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω αν από κατα λάθος τρέχει κάπαοια εφαρμογη !!! Έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τπτ !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες