Όπως τα λες μάλλον θα είναι πρόβλημα σωστής επιλογής - ρύθμισης της δραστηριότητας που πας να κάνεις.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούέχει βγει ήδη μια φθηνότερη έκδοσηΟ/H jobous έγραψε:
Έχω διαβάσει αρκετά και έχω δει και βιντεάκια ΟΚ υπάρχουν αρκετά συν και πλην. Δεν ξέρω αν πρόκειται να βελτιωθεί περισσότερο , αν και έχει όλες τις δυνατότητες (βάση αυτών που διάβασα)
Βασικά το θέλω για καθημερινή χρήση , λειτουργία σαν ρολόϊ , για ειδοποιήσεις του κινητού , μέτρηση παλμών συν την παρακολούθηση ύπνου, όχι ιδιαίτερη χρήση σε fit ασχολίες (κάνα ποδήλατο κτλ) - GPS ευπρόσδεκτο !!! .
Θεωρώ ότι είναι αρκετά ωραίο σαν ρολόϊ σχεδιαστικά (διαφορετικό απο τα κλασσικά) και η ερώτηση είναι αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (στα 91 € στο GearBest) για τις παραπάνω χρήσεις.
Επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να βγει κάποια καλυτερη έκδοση εντός του επόμενου χρόνου (χειμώνα) ??
διαφορετικούς όχι , δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται από μόνο του ή απλά θέλει τους κλασικούς drivers για androidΟ/H BLACKBIRT έγραψε:
Εχει κάποιους drivers για τον υπολογιστή με win10 δεν το βλέπει ;;;
Δυστυχώς έχει θέμα η συσκευή με το battery drain και θέλω να πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας (hardware) , αλλά software και θα το διορθώσουν κάποια στιγμή. Εμένα απ' τον πρώτο μήνα μου το εμφάνισε και μου το κάνει σχεδόν σε κάθε φόρτιση. Αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω, όποτε το θυμάμαι, restart και σε αυτή την τελευταία φόρτιση, ακόμη δεν μου το έχει κάνει (είμαι 23% τώρα) . Δυο φορές την ημέρα το βάζω σε λειτουργία πτήσης και κάνω επανεκκίνηση.Ο/H ktlk21 έγραψε:
Καλήμερα guys... Ενω 2 μήνες δούλευαν όλα κανονικά, χτες αποφάσισε να ρουφήξει την μπαταρία με την μια.... Με 20 μπαταρία που συνήθως βγάζει μέρα άνετα έκλεισε σε 2 ώρες.. Το βάζω για φόρτιση μέχρι το 50% γτ έπρεπε να φύγω και μετά από κάνα 8ωρο έκλεισε πάλι...
Δεν έκανε κανένα update ούτε το κινητό, ούτε το πρόγραμμα ούτε το ρολόι...
Οι παθών έχετε καμία λύση
Φοράει την τελευταία 1.3.3a
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk