Το ρολόι είναι πάρα πολύ ωραίο και το έχω συνηθίσει στο διάστημα αυτό που το φοράω,γύρω στις 20-25 μέρες.Ένα θέμα που έχω στο τρέξιμο που το χρησιμοποιώ αρκετά είναι με τους καρδιακούς παλμούς.Ενώ το σφίγγω όσο πάει το ρολόι στο καρπό,όταν ξεκινάω το τρέξιμο μου ζητάει να το σφίξω ακόμα περισσότερο για να μετρήσει!!Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα?
AmazFit bt Xiaomi
-
-
μην δινεις σημασια μετα απο λιγο μετραει κανονικα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μήπως είναι υπενθύμιση απλά ;
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
edit:Sorry έκανα ένα λάθος.Στην premium έκδοση απλά λέει(Set your custom heart rate zones and know you are always training in the right zones.).Βλέπεις κανονικά το heart rate τώρα απο οτι βλέπω.Πάντως σε σχέση με το site της runtastic που χρησιμοποιούσα 2 χρόνια,το strava το θεωρώ πολύ δύσχρηστο!!!Γι'αυτο και τρώω αυτά τα μπερδέματα.Θα το συνηθίσω όμως,δεν είναι και κβαντομηχανική χαχαχαχα -
Γενικά μιας και δεν είμαι "αθλητής" το strava δεν βολεύει ιδιαίτερα (μιας και θέλει και συνδρομή)
ελπίζουμε σε άλλους τρόπους , να γίνει επιτέλους "συγχώνευση" με το Mi fit κι να βγουν έξτρα προγράμματα (το Notify & fitness έχει βγάλει εφαρμογή αλλά για το Arc και το Bip μόνο)
μέχρι να βγει τίποτα "αυτόματο" μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις export τα δεδομένα (gpx) και να τα κάνεις import όπου θες (π.χ. runstatic)
Xiaomi Huami Amazfit - export data
σημείωση , το ίδιο μπορείς να κάνεις κατευθείαν κι από την σελίδα του strava , δηλαδή export και μετά import στου runtastic , απλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστη η "μετατροπή" οπότε αν το κάνεις από το τρόπο του xda είναι καλύτερα τα δεδομένα που θα πάρεις (γενικά έχουν κάνει βλακεία με το import στο strava και ενώ η πληροφορία είναι σωστή κατά την μετατροπή χαλάει κάτι)
υ.γ. δε το έχω δοκιμάσει (ακόμα) πάντως να ξέρεις
υ.γ.2 δε το έχω δοκιμάσει χ2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncmytracks.free -
Μια χαρά είναι το strava.... αν δεν σας βολεύει βέβαια μπορείτε να κάνετε export κανόνικα... τωρα για τις διάφορες με άλλα συστήματα είναι στο να ορίσετε ως race το activity....
τώρα αν θέλετε και το mifit πάρεα, υπάρχει τρόπος να συγχρονίζει και στα 2
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Το sync track πολύ καλό το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα την αγορασμένη έκδοση -
Πλέον το έχω πάρει απόφαση να συνηθίσω το Strava και κάνω extract τα activities από runtastic και import στο Strava μέσω των οδηγιών στην σελίδα τους.Χαθηκα με τον τρόπο του xda χαχα.Θα δω λίγο το syncmytracks. ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
=============== Αυγ 31st 2017, 5:47pm ===============
Πλήρωσα το 3ευρω για το sync my tracks αλλά πιστεύω αξίζει τα λεφτά του γιατί activities 2+ ετών γίνονται αυτή την στιγμή αυτόματα μεταφορά απο runtastic στο strava.Εγώ manual κανα δίμηνο είχα κάνει μέχρι τώρα.Και μελλοντικά μπορεί να χρειαστεί και πάλι.Ευχαριστώ και πάλι!!
-
Btw αυτός που έβγαλε το notify and fitness μου είπε ότι προσπαθει να βάλει υποστήριξη για το pace οπότε μελλοντικά θα έχουμε κι έξτρα καλουδια
-
Εγώ στο strava δεν μπορώ να μπω πάντως η σελίδα μου βγάζει errorΣοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Μια χαρά είναι το strava.... αν δεν σας βολεύει βέβαια μπορείτε να κάνετε export κανόνικα... τωρα για τις διάφορες με άλλα συστήματα είναι στο να ορίσετε ως race το activity....
τώρα αν θέλετε και το mifit πάρεα, υπάρχει τρόπος να συγχρονίζει και στα 2
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Το sync track πολύ καλό το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα την αγορασμένη έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν γίνεται ακόμα (εκτός ίσως αν έχεις την κινεζική έκδοση)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες