ολα καλα με το amazfit ..εξαιρετικο αλλα αν θα μπορουσε να συνδυαστει και με καποια ζωνη παλμων θα ηταν το καλυτερο. Στις διαλειματικες δεν το χει με τιποτα...Ειμαι να κατασταση φουλ παλμων και αυτο δειχνει 100 με 110. Ειναι κατι πιστευετε που μπορει να λυθει με software update ή ειναι πιο πολυπλοκο?
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H FeatherBrain έγραψε:
Settings--->Installed apps--->Amazfit Watch--->Other Permissions--->Change Bluetooth connectivity---> Το απενεργοποιείς . Αυτή είναι η διαδικασία σε κινητό xiaomi, αλλά λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες έως καμμία διαφορά και για το δικό σου.
ποιος ξέρει μπορεί τα galaxy να μην έχουν τέτοια δυνατότητα -
Υπάρχουν τα permissions και other permission ακριβώς από κάτω. Στο Other permissions βρίσκεται η επιλογή που σου είπα.
-
Θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις:
Συνεργάζεται με την εφαρμογή Mi Fit(κάτοχος και του Xiaomi Mi Band)?
Υπάρχει τρόπος να γίνει Ελληνικό το menu?
Φίλος κυνηγός,στα βουνά που πηγαίνει δεν υπάρχει χαρτογράφηση.Με το AMAZFIT αφήνοντας π.χ. το αυτ/το του στο σημείο Χ που βρίσκεται,να το ορίσει σαν στίγμα,να πάει όπου είναι να πάει και στο γυρισμό να τον καθοδηγήσει έως το αυτ/το,το κάνει αυτό? -
Καλησπερα είμαι κάτοχος του xiaomi redmi2 και του amazfit english version και παντελώς άσχετος από οτιδήποτε ηλεκτρονικό.το πρόβλημα μου είναι ότι το απιθανο ρολόι μου δείχνει το νούμερο που με καλεί αλλά όχι το όνομα.οτι υπάρχει από δικαιώματα το έχω ανοίξει.γνωριζει κάποιος κάτι σχετικό?
-
Το ανέφερα και πιο μπροστά. Για την αναγνώριση μάλλον φταίει το 0030 αν δεν υπάρχει μπροστά από τα νούμερα στον τηλεφωνικό κατάλογο τότε δεν θα βγάλει ΟΝΟΜΑ επαφής. Βέβαια αν είναι άλλης χώρας θα πρέπει να μπει ο αντίστοιχος κωδικός της χώρας.
Λέω μάλλον γιατί δεν το επιβεβαίωσε κανένας αλλά σε μένα έτσι δουλεύει σωστά (και στην εφαρμογή με τα μηνύματα το ίδιο). -
Υπαρχει μαγαζί που μπορώ να απευθυνθώ?
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Το ανέφερα και πιο μπροστά. Για την αναγνώριση μάλλον φταίει το 0030 αν δεν υπάρχει μπροστά από τα νούμερα στον τηλεφωνικό κατάλογο τότε δεν θα βγάλει ΟΝΟΜΑ επαφής. Βέβαια αν είναι άλλης χώρας θα πρέπει να μπει ο αντίστοιχος κωδικός της χώρας.
Λέω μάλλον γιατί δεν το επιβεβαίωσε κανένας αλλά σε μένα έτσι δουλεύει σωστά (και στην εφαρμογή με τα μηνύματα το ίδιο).
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οχι αυτό με το 0030 μπροστά δεν βγάζει το όνομα.ευχαριστω παντως
-
Τότε μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση του Firmware. Έκανες αναβάθμιση; Μπορεί να είναι κάποιο Bug. Σ' εμένα δουλεύει κανονικά (που έχω το 0030) και απ' ότι λέει ο @barimagas και σ' αυτών που δεν το έχει πάλι δουλεύει.
-
Ο/H captnemo έγραψε:
Φίλος κυνηγός,στα βουνά που πηγαίνει δεν υπάρχει χαρτογράφηση.Με το AMAZFIT αφήνοντας π.χ. το αυτ/το του στο σημείο Χ που βρίσκεται,να το ορίσει σαν στίγμα,να πάει όπου είναι να πάει και στο γυρισμό να τον καθοδηγήσει έως το αυτ/το,το κάνει αυτό?
-
Ο/H captnemo έγραψε:
Ο/H captnemo έγραψε:
Φίλος κυνηγός,στα βουνά που πηγαίνει δεν υπάρχει χαρτογράφηση.Με το AMAZFIT αφήνοντας π.χ. το αυτ/το του στο σημείο Χ που βρίσκεται,να το ορίσει σαν στίγμα,να πάει όπου είναι να πάει και στο γυρισμό να τον καθοδηγήσει έως το αυτ/το,το κάνει αυτό?
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες