Καλησπέρα. Σήμερα στα ξαφνικά πριν τη βόλτα με το ποδήλατο μου πέταξε αυτό το μήνυμα. Ξέρει κανείς τι είναι ;
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H Michalis Laz (mikebold) έγραψε:
Καλησπέρα. Σήμερα στα ξαφνικά πριν τη βόλτα με το ποδήλατο μου πέταξε αυτό το μήνυμα. Ξέρει κανείς τι είναι ;
κι στο κινητό σου γίνεται αυτό , ουσιαστικά παίρνει πληροφορίες για γρηγορότερο κλείδωμα του gps
Assisted GPS - Wikipedia -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
κι στο κινητό σου γίνεται αυτό , ουσιαστικά παίρνει πληροφορίες για γρηγορότερο κλείδωμα του gps
Assisted GPS - Wikipedia
-
Πρώτα από όλα πρέπει να μάθεις τι είναι a gps...
Επειδή το gps σε όλες τις συσκευές αν ανοιξει θέλει κάποιο χρόνο για να βρει δορυφόρο για να μην καθυστερούν συνδέονται με το δίκτυο και κατεβάζουν ένα αρχείο με τις θέσεις τον δορυφόρων, ώστε να ξέρει ακριβώς που να ψάξει και να κλειδώσει... για αυτό στο κινητό αν έχετε κλειστά δεδομένα ή WiFi αργεί να κλειδώσει το gps...
τώρα στο ρόλοι αμ είχες καιρό να το συνδέσεις με το κινητό έχει παλιό αρχείο με τις θέσεις των δορυφόρων και για αυτό στο ζητάει.. συνδέσου με το κινητό και όλα θα στρώσουν
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Πρώτα από όλα πρέπει να μάθεις τι είναι a gps...
Επειδή το gps σε όλες τις συσκευές αν ανοιξει θέλει κάποιο χρόνο για να βρει δορυφόρο για να μην καθυστερούν συνδέονται με το δίκτυο και κατεβάζουν ένα αρχείο με τις θέσεις τον δορυφόρων, ώστε να ξέρει ακριβώς που να ψάξει και να κλειδώσει... για αυτό στο κινητό αν έχετε κλειστά δεδομένα ή WiFi αργεί να κλειδώσει το gps...
τώρα στο ρόλοι αμ είχες καιρό να το συνδέσεις με το κινητό έχει παλιό αρχείο με τις θέσεις των δορυφόρων και για αυτό στο ζητάει.. συνδέσου με το κινητό και όλα θα στρώσουν
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
δοκίμασε να κάνεις sync απο το κινητό... Η να κάνεις update από το κινητό...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Μα αυτό λέω και πάνω το ρολόι είναι πάντα συνδεδεμένο με το κινητό εκτός απ όταν κοιμάμαι. Λίγες φορές έτρεξα χωρίς να έχω το κινητό μαζί μου. Έκανα πολλά χιλιόμετρα και ποτέ δεν το έγραψε γι αυτό απόρησα αν υπάρχει κάποια λύση γιατί πλέον μου το πετάει συνέχεια.
κι σε μένα το έκανε σήμερα , γενικά (όσο θυμάμαι από τα κινητά) αυτά λήγουν οπότε ανά κάποιο χρονικό διάστημα (μήνας; παραπάνω; δε ξέρω) πρέπει να ανανεώνονται
έκανες sync από το app ή upload από το ρολόι (ή και τα 2 βασικά); -
καλημερα και απο εμενα.. λοιπον σημερα μου εκανε και εμενα το ιδιο. Δεν τρεχω ποτε με το κινητο μονο με το ρολοι. Εκανα ρισετ εκανα επαναφορα εργ ρυθμ εκανα συνκ με αππ εκανα τα παντα...αφου ξεκινησα το τρεξιμο μετα απο μιση ωρα περιπου μου βρηκε gps και φυσικα μου υπολογισε την μιση διαδρομη...απο εκει και περα δεν μπορεσα να το ξανα συνδεσω σε gps
-
Από το ρολόι μπορώ να σβήσω τα Watch Faces που δεν θέλω ;Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Από το ρολόι μπορώ να σβήσω τα Watch Faces που δεν θέλω ;
-
Καλησπέρα ομάδα.Τις τελευταίες μέρες έχω θέμα με το Strava.Αργει πολύ να συγχρονίζει και να φανούν στο Strava οι προπονήσεις με αποκορύφωμα το χθεσινό όπου μια δεν ανέβηκε ποτε.
Καμία ιδέα; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες