Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να φορτώσω αρχεία pdf και να τα ανοίξω
AmazFit bt Xiaomi
-
-
-
Ο/H run έγραψε:
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να φορτώσω αρχεία pdf και να τα ανοίξω
αν τα κάνεις όλα αυτά τράβα και ένα βίντεο με το πως βλέπεις τα Pdf από το ρολόι :)))) -
ωραια φάση ρολόι pdf αρχείο σκονακαρα σε εξετάσεις .....Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
@stavrossid εγραψες factory reset στο strava και μετά σου εμφάνισε τα δεδομένα. Πως έκανες το factory reset;
-
Σημερα ξαναέχω στο χέρι ,το αγαπημένο μου..!!!Μου ηρθε αντικατάσταση απο Αμερίκη απο την επίσημη εταιρεία,Ειχα προβλήματα με την μπαταρία και παρόλο που δεν το αγόρασα απο αυτούς μαπο το επισημο δυκτιο δλδ,μου το άλλαξαν...Ίσως επαιξε ρόλο οτι ήμουν στο προγραμμα beta
-
Ο/H pit13 έγραψε:
@stavrossid εγραψες factory reset στο strava και μετά σου εμφάνισε τα δεδομένα. Πως έκανες το factory reset;
-
μα για αυτό κάνεις sync για να μείνουν κάπου εκτός συσκευής
-
Επειδή είμαι beta tester στην τελευταία αναβάθμιση που είναι η 1.3.4d υπάρχει η δυνατότητα μόλις τελειώσεις το activity να κάνεις την διαδρομή export σε μορφή gpx σε φάκελο στο ρολόι... ώστε εύκολα να την μεταφέρεις όπου θες
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Yes!Το είδα στο YouTube.Αντε να μας φύγει κι αυτό το άγχος.
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Επειδή είμαι beta tester στην τελευταία αναβάθμιση που είναι η 1.3.4d υπάρχει η δυνατότητα μόλις τελειώσεις το activity να κάνεις την διαδρομή export σε μορφή gpx σε φάκελο στο ρολόι... ώστε εύκολα να την μεταφέρεις όπου θες
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
είχα συμπληρώσει μια φόρμα σε ένα ιταλικό νομίζω δεν πήρα απάντηση ποτέ -
αν σε είχαν κάνει θα έπαιρνε την αναβάθμιση μόνο του.. δεν σου ήρθε ούτε κι εμένα ειδοποίηση... πιστεύω ότι λόγω που ήμουν στο beta κύκλο μου αντικατεστησαν το ρολόι για την μπαταρία και ας μην το είχα πάρει από τους επίσημους πωλητές τους
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες