Και εγώ απλά το συνέδεσα με κινητό και μέχρι να κάνει τους συγχρονισμούς η ώρα είχε αλλάξει.
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Το γελοίο είναι ότι κάνει όλους τους (άλλους) συγχρονισμούς με την σωστή ώρα εκτός από την ίδια την ένδειξη της ώρας στο ρολόι ! Παρακαλώ όποιον ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει...
-
Να υποθέσω το "ξύπνησες" και το ρολόι και δε το κοιτάς απλά
restart (κλείσιμο και μετά άνοιγμα) δοκίμασες ; -
Aν διαβάσεις πίσω πετραδακι πετραδακι κοντορεβυθούλι τις αναρτήσεις μου θα δεις ότι έκανα περισσότερα. Πάντως σε ευχαριστώ που μου έμαθες τί είναι το restart.
-
Αγαπητέ Georzio μίλησα με άλλους 4 φίλους που έχουν το ρολόι και όλοι είναι ok. Μάλλον κάτι κάνεις λάθος ή κάτι έχεις πατήσει στους συγχρονισμους. Ψαξτω λίγο δοκίμασε να αλλάξεις καντράν ...
-
Καλημερα παιδια και απο μενα!!
Αντιμετοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον @Georzio απο εχθες και εγω.Δεν αλλαζει με τιποτα η ωρα.Εχω αλλαξει "καντραν" εχω κανει restart,εχω σβησει την εφαρμογη και την ξαναεγκατεστησα.Μεχρι και unpair εκανα και ξανα απο την αρχη και τιποτα...Καμια ιδεα ρε παιδια γιατι αρχιζει να μου την δινει στα νευρα.. -
Ο/H Georzio έγραψε:
Aν διαβάσεις πίσω πετραδακι πετραδακι κοντορεβυθούλι τις αναρτήσεις μου θα δεις ότι έκανα περισσότερα. Πάντως σε ευχαριστώ που μου έμαθες τί είναι το restart.
η εφαρμογή (και clear data) βγήκε και μετά factory ή όχι ; (έτσι έλυσα εγώ το θέμα της αναβάθμισης)
btw μπορείτε να επικοινωνείτε και στο fb στο amazfit
απάντανε (είχα στείλει για την αναβάθμιση αλλα όταν μου μίλησε το έλυσα μόνος μου)
-
Ούτε clear data, ούτε facory reset καταλαβαίνει, ούτε επανεγκατάσταση εφαρμογής καταλαβαίνει, ούτε κολπάκια με το καντράν κλπ . Δεν το κουνάει η θερινή με τίποτα ! Aν βρεις τη λύση muchacho muchaos πες την και σε μένα σε παρακαλώ.
-
περίεργο γιατί εφόσων όλα γίνονται από την αρχή δεν έχει λόγο (λογικά) να κοιτάει την παλιά
αλλαγές από τη μεριά του κινητού ;
υποθέτω είναι τώρα στο αυτόματο , να το βάλεις στην επιλογή;
επίσης υποθέτω ότι και το router σου έχει σωστή ώρα (μήπως μπαίνει στο wifi και κοιτάει του router) -
Upload απο το ρολόι δοκιμασατε;
Sent from my XT1580 using Tapatalk -
Δεν γίνεται τίποτα. Απίστευτο !
-
@Georzio Εγώ μετά απο πολύ προσπάθεια κατάφερα να την αλλάξω με τον εξής τρόπο.Άλλαξα την ζώνη ώρας απο το κινήτο και έβαλα μία αλλη.Μετα την ξαναέβαλα στην σωστή την δικιά μας και ενεργοποίησα όλες τις επιλογές παλι για αυτόματη ΄ζωνη ώρας κ.τ.λ
Και επιτέλους άλλαξε η ώρα. Ευχαριστώ πολυ τον kodorevi8ulis γιατί αυτος μου έδωσε την ιδέα να αλλάξω τα περι της ώρας απο το κινητό.
Δοκιμασε το και εσυ και θα αλλάξει.
@Georzio Περιμένω νέα σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες