Δεν ξέρω πως να το κανω pair mode. Πως γίνεται αυτό?Δεν έχει επιλογή για pair mode. Υπενθυμίζω έχω ακουστικά τα xiaomi bluetooth earphonesΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
Βάζεις τα ακουστικά σε pair mode?
Xiaomi Redmi Note 3g
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν ξέρω πως να το κανω pair mode. Πως γίνεται αυτό?Δεν έχει επιλογή για pair mode. Υπενθυμίζω έχω ακουστικά τα xiaomi bluetooth earphonesΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
Βάζεις τα ακουστικά σε pair mode?
Respecttttt. Σ ευχαριστώ πολύ. Λειτούργησε αυτό ακριβώς. Ευχαριστώ πολύΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
Τα ακουστικά για να τα συνδέσεις στο κινητό σου τα έβαλες σε pair mode.όλες οι συσκευές έτσι λειτουργούν πάνω κάτω. Κλειστα και κρατα πατημενο το κουμπι για 5 6 δευ
και τώρα η ερώτηση (υποθέτω λέμε για τα ίδια , τα "sport")Ο/H liakos23 έγραψε:
Respecttttt. Σ ευχαριστώ πολύ. Λειτούργησε αυτό ακριβώς. Ευχαριστώ πολύ
Μεγεια αρχηγε μου. Καλοδουλευτο να είναι. Πανέμορφο!Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ναι. Δεν εχω κανένα θεμα. Τα χρησινοποιώ γυμναστήριο και για τρέξιμο και δεν με ενοχλουν. Έχουν και πολυ καλό ήχο. Εσύ γιατί όμως δεν εμεινες ικανοποιημενος?Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
και τώρα η ερώτηση (υποθέτω λέμε για τα ίδια , τα "sport")σε βολεύουν ;Ο/H liakos23 έγραψε:
Respecttttt. Σ ευχαριστώ πολύ. Λειτούργησε αυτό ακριβώς. Ευχαριστώ πολύ
νιώθω ότι είναι από τις χειρότερες αγορές μου κι έχω αγοράσει πολλές βλακείες (και bt κινέζικα ακουστικά, αλλά προφανώς πολύ φθηνότερα)