Καλησπέρα..αντιμετοπιχω ένα πρόβλημα..ειχα το ρολοι να συγψρονιζει και με το mifit και το amazfit ...εκανα μια βλακεια ομως και εσβησα το Mifit..τωρα οταν κανω Login με το xiaomi id μου βγαζει αλλο id και δεν βρισκει τις συσηευες που ειχα(mi scale ,mi shoes)...ξερεις κανεις ?
AmazFit bt Xiaomi
-
-
Μήπως έχεις κάνει Login με άλλο λογαριασμό ?
Περίεργο φαίνεται.... -
Όχι...εβαλα την έκδοση του γιατρού και μου τα εμφάνισε κανονικά... Το. Περίεργο είναι ότι με το ίδιο mi account login έχω άλλο Id στο amazfit, άλλο στο mifit, άλλο στο mi home.. Και σε όλα login με το ίδιο mail και το ίδιο password
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά.
Εχω και εγω το amazfit απο τον Δεκέμβριο. Πολύ ευχαριστημένος και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Είχα κινητό SAMSUNG και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Εδώ και μία βδομάδα είμαι κάτοχος ενός Mi6. Για να συνδεθώ με το ρολόι πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή στο κινητό. αν την κλείσω χάνει την σύνδεση και φυσικά δεν έχω και ειδοποιήσεις στο ρολόι. Στο SAMSUNG απλώς άνοιγα το bluetooth και στα 2 και έπαιζαν και οι ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή
Επίσης όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή μου βγάζει εικονίδιο στην μπάρα ότι η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και tap for details on battery and data usage και δεν μπορώ να το σβήσω. το κάνει μόνο σε αυτή την εφαρμογή ομως. -
Ο/H tolisgiok έγραψε:
Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτή όμως.
Με το που ανοίγεις το bluetooth του κινητού (και εφόσον το ρολόι δεν είναι σε airplane mode) συνδέεται κατευθείαν και βγαίνει το εικονίδιο που λες. Χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H tolisgiok έγραψε:
Με το που ανοίγεις το bluetooth του κινητού (και εφόσον το ρολόι δεν είναι σε airplane mode) συνδέεται κατευθείαν και βγαίνει το εικονίδιο που λες. Χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή.
-
Ο/H stapd_21 έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H tolisgiok έγραψε:
-
Καλημέρα σε όλους. Ποστάρω και εδώ το θέμα μου μήπως υπάρχει λύση: Έκανα πατάτα και χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα βλακωδως unpair το pace από το κινητό μου και τώρα προκειμένου να κάνω ξανά pair πρέπει να επαναφέρω το ρολόι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δυστυχώς θα χάσω όλα τα δεδομένα στο ρολόι και τα βήματα που έχω κάνει τόσο καιρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω pair χωρίς να χάσω δεδομένα;
-
[tabmenu][/tabmenu]
Ο/H stapd_21 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Ποστάρω και εδώ το θέμα μου μήπως υπάρχει λύση: Έκανα πατάτα και χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα βλακωδως unpair το pace από το κινητό μου και τώρα προκειμένου να κάνω ξανά pair πρέπει να επαναφέρω το ρολόι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δυστυχώς θα χάσω όλα τα δεδομένα στο ρολόι και τα βήματα που έχω κάνει τόσο καιρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω pair χωρίς να χάσω δεδομένα;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
[tabmenu][/tabmenu]
Ο/H stapd_21 έγραψε:
-
Πολλες φορές έχω αναρωτηθεί και εγώ...όπως και άλλοι χρήστες...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλημέρα σε όλους. Αφού δεν είχα άλλη επιλογή και αναγκάστηκα να κάνω factory reset το pace, τώρα δεν μπορώ να το κάνω air με τίποτα. Μου εμφανίζει ότι δεν μπορώ να συνδεθώ λόγω εσφαλμένου πιν ή passkey. Έχω κάνει restart το κινητό και το pace, έχω απεγκαταστήσει τρεις φορές την εφαρμογή αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο!
edit: Επιτέλους τα κατάφερα! Θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο εύκολο όμως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες