Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• Καλησπέρα σας. Ειμαι και εγωκάτοχος του εν λόγω ρολογιού. Είναι γενικά πολύ ευχαριστημένος το μόνο θέμα που έχω είναι με τις ειδοποιήσεις. Δε μου δείχνει ειδοποιήσεις από Viber & messenger. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω. Έχω κάνει την αναβάθμιση στην τελευταία rom
    • AmazFit bt Xiaomi

Πέρα από τις άδειες εγώ απενεργοποίησα στο viber να ανοίγει την οθόνη στο κινητό όταν λάβω μήνυμα και ας έχω ενεργή την επιλογή να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις όταν η οθόνη είναι ανοιχτή στο amazfit app.

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • AmazFit bt Xiaomi

Το viber έχει ένα θέμα γτ ανοίγει η οθόνη πρώτα και μετά η ειδοποίηση... Και αν έχεις ρυθμίσει να μην βαράνε ειδοποιήσεις με ανοιχτή οθόνη στο amazfit τότε δεν έρχονται

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • AmazFit bt Xiaomi

Καλησπέρα,μετά από την αναβάθμιση μέσα στο ρολόι στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή apps. Εκεί έχει πλέον την ρύθμιση για disconnect alert. Η μόνη επιλογή είναι το find my phone. Έχει καταφέρει κάνεις να λάβει ειδοποίηση όταν αποσυνδεθεί το ρολόι από το κινητό λόγω απόστασης?

• RE: AmazFit bt Xiaomi

Ο/H yiatsou έγραψε:

Καλησπέρα,μετά από την αναβάθμιση μέσα στο ρολόι στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή apps. Εκεί έχει πλέον την ρύθμιση για disconnect alert. Η μόνη επιλογή είναι το find my phone. Έχει καταφέρει κάνεις να λάβει ειδοποίηση όταν αποσυνδεθεί το ρολόι από το κινητό λόγω απόστασης?

Καλησπέρα κανείς δεν το έχει παρατηρήσει?

• Από τα reviews που κοίταξα αυτά βρήκα ως μειονεκτήματα της 2.8.0.5 σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις:

1) Δεν δείχνει στο ρολόι πόσο διάστημα πέρασε από την τελευταία φόρτιση.

2) Όταν είσαι σε δραστηριότητα π.χ running και κάνεις swipe προς τα δεξιά δεν γίνεται pause αυτόματα.

3) Δεν μπορείς να ελέγξεις πλέον την μουσική από το ρολόι όταν έχεις ενεργοποιήσει μια δραστηριότητα.

Παρακαλώ κάποιο μέλος ας μου πει αν στην νέα έκδοση το ρολόι υπολογίζει σωστά τις θερμίδες και το heart rate ή αν εμφανίζει διαφορετικά αποτελέσματα σε σχέση με παρελθόν.

Επίσης για την τελειοποίηση του ρολογιού θεωρώ απαραίτητα 2 στοιχεία να προστεθούν:

1) Η μετατροπή των ημερήσιων βημάτων σε χιλιόμετρα.

2) Ο υπολογισμός των θερμίδων που καις συνολικά μέσα στη μέρα και όχι μόνο όταν αθλείσαι. Για τους ποιο μυημένους το BMR δηλαδή ( Basal metabolic rate).

Καλό θα ήταν να μαζέψουμε όλοι στο forum τις προτάσεις μας για βελτίωση του ρολογιού και να στείλουμε ένα ομαδικό mail στην Huami.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H the_dynamite έγραψε:

Από τα reviews που κοίταξα αυτά βρήκα ως μειονεκτήματα της 2.8.0.5 σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις:

1) Δεν δείχνει στο ρολόι πόσο διάστημα πέρασε από την τελευταία φόρτιση.

2) Όταν είσαι σε δραστηριότητα π.χ running και κάνεις swipe προς τα δεξιά δεν γίνεται pause αυτόματα.

3) Δεν μπορείς να ελέγξεις πλέον την μουσική από το ρολόι όταν έχεις ενεργοποιήσει μια δραστηριότητα.

Παρακαλώ κάποιο μέλος ας μου πει αν στην νέα έκδοση το ρολόι υπολογίζει σωστά τις θερμίδες και το heart rate ή αν εμφανίζει διαφορετικά αποτελέσματα σε σχέση με παρελθόν.

Επίσης για την τελειοποίηση του ρολογιού θεωρώ απαραίτητα 2 στοιχεία να προστεθούν:

1) Η μετατροπή των ημερήσιων βημάτων σε χιλιόμετρα.

2) Ο υπολογισμός των θερμίδων που καις συνολικά μέσα στη μέρα και όχι μόνο όταν αθλείσαι. Για τους ποιο μυημένους το BMR δηλαδή ( Basal metabolic rate).

Καλό θα ήταν να μαζέψουμε όλοι στο forum τις προτάσεις μας για βελτίωση του ρολογιού και να στείλουμε ένα ομαδικό mail στην Huami.
      Τις θερμίδες τις γραφει στο Daily overview

Sent from my Hi9Air using Tapatalk
    • Στο daily overview γράφει τις θερμίδες που έκαψες συνολικά με βάση:

1. τα βήματα που έκανες από περπάτημα και
      2. τις δραστηριότητες (running, walking, κτλ)

Δεν υπολογίζει τις θερμίδες που καις ως οργανισμός όταν δεν κινείσαι ή όταν κοιμάσαι.
    • Ο/H the_dynamite έγραψε:

Στο daily overview γράφει τις θερμίδες που έκαψες συνολικά με βάση:

Δεν υπολογίζει τις θερμίδες που καις ως οργανισμός όταν δεν κινείσαι ή όταν κοιμάσαι.
      Αυτο δεν μπορει να το κανει λογω hardware. Μετραει κινηση το ρολοι.Πως θα μετρησει τις θερμιδες που καις οταν δε κινησε? Αυτο που ζητας μπορεις να το δεις μονο απο εξειδικευμένα μηχανηματα που μετρανε τον βασικο μεταβολισμο και τα εχουν συνηθως διαιτολογοι για. Δεν νομιζω να υπαρχει fitness tracker που μπορει να το κανει αυτο.
    • AmazFit bt Xiaomi

. Α γιατί δεν μπορεί ένα punto να περάσει μια Ferrari.. Αμάξια είναι και τα δύο, ιταλικά...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kotlid έγραψε:

Ο/H the_dynamite έγραψε:

Στο daily overview γράφει τις θερμίδες που έκαψες συνολικά με βάση:

Αυτο δεν μπορει να το κανει λογω hardware. Μετραει κινηση το ρολοι.Πως θα μετρησει τις θερμιδες που καις οταν δε κινησε? Αυτο που ζητας μπορεις να το δεις μονο απο εξειδικευμένα μηχανηματα που μετρανε τον βασικο μεταβολισμο και τα εχουν συνηθως διαιτολογοι για. Δεν νομιζω να υπαρχει fitness tracker που μπορει να το κανει αυτο.

Το βασικό μεταβολισμό φίλε δεν θα τον μετρήσει με σένσορες. Θα τον υπολογίσει χοντρικά (και όχι φυσικά με ακρίβεια 100% αλλά σε ικανοποιητικό επίπεδο) με βάση την ηλικία σου, το βάρος, το ύψος και τις δραστηριότητες που κάνεις. Υπάρχουν πίνακες στο ίντερνετ διαθέσιμοι για αυτά που σου λέω. Τα samsung gear S3 και το gear fit 2 το κάνουν αυτό. Αν το ψάξεις θα δεις πως έχω δίκιο.
      Ενδεικτικά και ουχί περιοριστικά σε παραπέμπω εδώ:
      Δείκτης BMR | δείκτης Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού | Υπολογισμός BMR
      :)