Δυστυχώς είναι λίγο...
Το Mi Band 2 μου βγάζει 25-27 μέρες.
Το Mi Band 2 μου βγάζει 25-27 μέρες.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτο Play store υπάρχει η έκδοση 1,1,7Ο/H johnjor έγραψε:
Χαιρετω την ομαδα.Εχω στο ρολοι περασμενα Αγγλικα με τον τροπο που δειχνει πιο πισω ενας φιλος (βεβαια οχι στα παντα αλλα οκ)και γενικα το ρολοι λειτουργει καλα.Στις κλεισεις ομως αν και εχω ολους τους αριθμους με +30 μπροστα το ρολοι δεν μου βγαζει τα ονοματα,μονο αριθμους.Εχει βρεθει λυση;Και ακομη κατι,εχω την εκδοση 1.1.2 ποτε θα εχουμε καποια πιο καινουργια;
Περασα αυτη την τελευται εκδοση και το ρολοι παλι δεν δειχνει ονομα στις επαφες παρα μονο αριθμο.Εν τω μεταξυ τωρα μου εμφανιζει και F αντι C στην θερμοκρασια και Miles αντι Kilometers.Γνωριζει κανεις πως τα αλλαζουμε αυτα;Εννοειται οτι εχω δωσει δικαιωματα να διαβαζει επαφες...................Ο/H im197 έγραψε:
Στο Play store υπάρχει η έκδοση 1,1,7
Υπάρχει η επιλογή για metric units όταν επιλέξεις τη φωτο του προφίλ σου. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ν αλλάξεις το Fahrenheit σε Celsius στο weather app της εφαρμογής. Για τα ονόματα δεν ξέρω...εμένα μου τα δείχνει όλα κανονικάΟ/H johnjor έγραψε:
Περασα αυτη την τελευται εκδοση και το ρολοι παλι δεν δειχνει ονομα στις επαφες παρα μονο αριθμο.Εν τω μεταξυ τωρα μου εμφανιζει και F αντι C στην θερμοκρασια και Miles αντι Kilometers.Γνωριζει κανεις πως τα αλλαζουμε αυτα;Εννοειται οτι εχω δωσει δικαιωματα να διαβαζει επαφες...................Ο/H im197 έγραψε:
Στο Play store υπάρχει η έκδοση 1,1,7
@im197την βρηκα την ρυθμιση για το μετρικο συστημα και ευχαριστω.Για τον καιρο επισης.Το μονο θεμα ακομη ειναι με τις επαφες που δεν μου βγαζει τα ονοματα.Αν γνωριζει καποιος ας πει......................Ο/H im197 έγραψε:
Υπάρχει η επιλογή για metric units όταν επιλέξεις τη φωτο του προφίλ σου. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ν αλλάξεις το Fahrenheit σε Celsius στο weather app της εφαρμογής. Για τα ονόματα δεν ξέρω...εμένα μου τα δείχνει όλα κανονικά
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην OrangeView: After the process I tested also the Factory reset and works fine!!!! The watch stay in the ENGlish version. No more CHinese. ().
Επανερχομαι παιδια μηπως και γνωριζει κανεις............................Ο/H johnjor έγραψε:
@maddoctor μπορεις να με βοηθησεις γιατι δεν μου βγαζει το ρολοϊ στις κλησεις το ονομα της επαφης παρα μονο τον αριθμο;
Εχω ολα τα δικαιωματα της εφαρμογης ανοιχτα και σε ολους τους αριθμους το +30 μπροστα.