@skylouros θα σου πω κάποια πράγματα αλλά μην τα πάρεις στραβά γιατί τα λέω με καλή διάθεση και όχι για να παρεξηγηθώ. Οι οδηγοί κατά 99% θα έχουν τις ίδιες φωτογραφίες που βγήκαν μία φορά και θα χρησιμοποιηθούν για νέους οδηγούς και για διαφορετικά κινητά. Πραγματικά δεν είναι εφικτό για κάθε οδηγό που φτιάχνουμε να βγάζουμε νέες φωτογραφίες με ακριβώς την ρομ που περνάς εσύ και ο καθένας εκείνη την ώρα! Όλοι οι οδηγοί παρόμοιου τύπου σε όλο τον κόσμο έχουν την ίδια λογική. Βάζεις κάποιες ενδεικτικές πάντα φωτογραφίες για να έχει ένα μπούσουλα ο χρήστης. Λες εσύ ότι δεν είχες χρόνο και ακολούθησες τα βήματα και τίποτα άλλο. κακώς τότε ξεκίνησες τον οδηγό. Ρομ περνάς στο κινητό σου, δεν αλλάζεις ρούχα. Είναι σαν να σου λέει ο χειρούργος καρδιάς ακολούθησα τον οδηγό όπως τα έλεγε και είχε άλλη εικόνα καρδιάς. Μην τρελαθούμε. Το λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση του καθενός είναι ότι δεν ξέρει να διαβάζει έναν οδηγό και να τον ακολουθεί. Ε όσο μη αυτονόητο και να είναι για τον καθένα καλό είναι να του γίνει αυτονόητο. Πρέπει να μάθουμε (και αυτό το λέω για όλους μας) να βάζουμε και μυαλό μας να δουλεύει και να προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα και όχι να λέμε μα δεν έδειχνε αυτό ακριβώς που θέλω εγώ. Το να κάτσει ο οποιοσδήποτε να φτιάξει νέες φωτογραφίες για να ταιριάζουν τέλεια με τον εκάστοτε οδηγό σημαίνει τουλάχιστον +20λεπτά από το χρόνο του, χωρίς ουσία βασικά! Να πω βέβαια εδώ ότι αν δεν ασχοληθείς ο ίδιος 1 φορά είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβεις αυτό που λέω. Και γω παλιότερα τα ίδια έλεγα με σένα. Όταν όμως κάθισα να ασχοληθώ με κάτι καταλάβαινα γιατί οι άλλοι το έκαναν έτσι και όχι όπως το ζητούσα εγώ. Γενικά όταν κάθεσαι να κάνεις κάτι εσύ ο ίδιος για οτιδήποτε τότε μόνο καταλαβαίνεις τον λόγο! Οπότε καλό είναι γενικότερα να προσπαθούμε πρώτα να μπούμε στη θέση του άλλου και να φανταστούμε τα πιθανά προβλήματα (που δεν είναι και τόσο πιθανά) και μετά να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά!! 
Με φιλική διάθεση προς όλα τα παιδιά του φόρουμ,
lallasgr

Με φιλική διάθεση προς όλα τα παιδιά του φόρουμ,
lallasgr