Φιλε μου πολυ καλο το νημα σου...μια ερωτηση ομως.
Εχω Android 5 GTV 6.5.19 Και για να παω σε 6αρι θα θα πρεπει να φορτωσω καποια αλλη μνημη πριν κανω τα βηματα
που εχεις γραψει?
γεια σας, γιατι δε με αφηνει Marshmallow 6.0 να δωσω εγκριση σε καποιες εαρμοογες και μονο την αρνηση μπορω να χρησιμοποιήσω; π.χ. δεν μπορω να ενεργοποιησω την πυξιδα διοτι μου βγαζει ενα πλαισιο με απορριψη ή εγκριση αλλά η έγκριση δεν πατιεται.
γεια σας, γιατι δε με αφηνει Marshmallow 6.0 να δωσω εγκριση σε καποιες εαρμοογες και μονο την αρνηση μπορω να χρησιμοποιήσω; π.χ. δεν μπορω να ενεργοποιησω την πυξιδα διοτι μου βγαζει ενα πλαισιο με απορριψη ή εγκριση αλλά η έγκριση δεν πατιεται.
πανε ρυθμίσεις τέρμα κάτω δικαιώματα και δωστα όλα από εκεί δεν εισαι ο μόνος με το ίδιο πρόβλημα
Παιδια ερώτηση: Έιμαι σε stable Global 8.0.1. Για να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό πρέπει να εχω εγκαταστήσει TWRP. Για να εγκαταστήσω το TWRP πρέπει να έχω κάνει unlock τον Bootloader. Για να κάνω unlock τον Bootloader πρέπει να εχω εγκαταστήσει την τελευταία κινέζικη DEV rom.
Οπότε τι κάνω? Κάνω εγκατάσταση την την τελευταία κινέζικη DEV rom μέσω του MIUI updater?
Επίσης το κινητό είναι για εναν ξάδερφο μου που δεν πολυ σκαμπάζει και θέλει Ελληνικά. Ποια ROM προτείνεται για να κρατήσει στον χρόνο χωρίς πρόβλημα?