@pados1002, στη θέση σου θα πέρναγα την πιο πρόσφατη ελληνική Developer (αυτή τη στιγμή είναι η 7.3.30) που μετά τις αλλαγές που έγιναν στις πηγές, χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ούτως ή άλλως. Από κει και πέρα όμως θα μπορείς να αναβαθμίσεις από πάνω αν θέλεις ή αν χρειαστεί...
Προσωπικά είχα δει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στην αυτονομία του Kenzo μου όταν είχα περάσει την πρώτη ελληνική Developer βασισμένη στο Android 6.
Άσε που πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά οι XTRV και μάλιστα έχουν μπει στην τελική ευθεία ως προς την ολοκλήρωσή τους.
Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις/βελτιώσεις...
Η δε μπαταρία, (αν και λόγω της καθαρής εγκατάστασης που απαιτείται, προσωπικά δε την έχω περάσει), διαβάζω ότι κινείται σε πολύ καλά επίπεδα.
Όσο για την αλλαγή μπαταρίας που λες, ίσως δε χρειάζεται ακόμα. Δοκίμασε πρώτα να δεις πως θα πάει η πρόσφατη Rom και αποφασίζεις μετά αν χρειάζεται ή όχι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά είχα δει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στην αυτονομία του Kenzo μου όταν είχα περάσει την πρώτη ελληνική Developer βασισμένη στο Android 6.
Άσε που πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά οι XTRV και μάλιστα έχουν μπει στην τελική ευθεία ως προς την ολοκλήρωσή τους.
Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις/βελτιώσεις...
Η δε μπαταρία, (αν και λόγω της καθαρής εγκατάστασης που απαιτείται, προσωπικά δε την έχω περάσει), διαβάζω ότι κινείται σε πολύ καλά επίπεδα.
Όσο για την αλλαγή μπαταρίας που λες, ίσως δε χρειάζεται ακόμα. Δοκίμασε πρώτα να δεις πως θα πάει η πρόσφατη Rom και αποφασίζεις μετά αν χρειάζεται ή όχι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το βλέμμα στη Marinaleda...