Αν δεν έχεις θέμα τώρα δεν νομίζω να έχεις και στο μέλλον...
Λογικά αυτή η ρομ που έχεις δεν έχει το supersu...Στις επόμενες καλά είναι να το αφαιρείς.
Καλησπέρα. Μία απλή ερώτηση για να ξέρω αν θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία αυτή. Εχθές κατέβασα την dev αναβάθμιση και τη πέρασα απλώς επάνω απο την stable 8.0.1.0. Ούτε wipe ούτε διαγραφες. Το κινητό δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα και περιεργος δουλεύει και το ΟΤΕ go αλλά και το νοβα go τα οποία ως γνωστόν δεν παίζουν σε root συσκευές. Θα έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον ή να το αφήσω όπως είναι;
'Eβαλες προφανώς την πρώτη BETA version που είχαμε δώσει, χωρίς Root και Dolby Atmos.
Αν τώρα βάλεις την τελική έκδοση, που έχει και το Root με το Super User, θα χάσεις ίσως το Nova go.
Αλλά νομίζω πως αν κάνεις απεγκατάσταση του Root μέσα από τις επιλογές του Super User θα είσαι πάλι οκ.
Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, καθώς δεν κάνω χρήση των παραπάνω εφαρμογών.
Ευχαριστώ πολύ. Οπότε θα κατεβάσω τη rom που ανέβηκε σήμερα, θα κάνω απλά αναβάθμιση και θα κάνω απεγκατάσταση το SU. Γρήγορες απαντήσεις και κατανοητές. Καλό απόγευμα εύχομαι και καλή συνέχεια στο καταπληκτικό σας έργο.
ευχαριστω για τον οδηγο.
εχω να ρωτησω τα εξης:
αυτο λειτουργει αν εχεις σαν βαση μια lollipop εκδοση μιας παλαιοτερης fastboot rom.
εγω φλασαρα μεσω miflash την 6.9.9 global developer 6.0.1
ακολουθω αυτα τα βηματα αλλα το κινητο μενει μονιμως στο mi logo χωρις να εμφανιζει απο κατω την android μπαρα να φορτωνει την dalvickcache ως συνηθως.
μπορειτε να με βοηθησετε;;
Παιδια SOS!!Εβαλα με τον οδηγο του @lallasgr τη τελευταια διορθωμενη ρομ εδω και δεκα λεπτα+αφου ξεκλειδωσα πρωτα-κλειδωσε με το περασμα-και μενι στο mi και δεν ανοιγει!Τι κανω?
Καταρχήν έπρεπε να δεις στο install τι σφάλμα σου έβγαλε..
Αν δεν έχει βγάλει android από κάτω, κράτα το power μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και μετά αμέσως το vol + να μπει σε twrp.
Μπες πάλι μία fastboot και τσέκαρε ότι όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader! Μετά δες αν μπαίνει στο twrp με volume+ και Power και αν είναι κάνε ένα factory reset πάλι από το twrp να δεις αν φορτώσει σωστά!!!
Καταρχήν έπρεπε να δεις στο install τι σφάλμα σου έβγαλε..Αν δεν έχει βγάλει android από κάτω, κράτα το power μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και μετά αμέσως το vol + να μπει σε twrp.
Μπες πάλι μία fastboot και τσέκαρε ότι όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader! Μετά δες αν μπαίνει στο twrp με volume+ και Power και αν είναι κάνε ένα factory reset πάλι από το twrp να δεις αν φορτώσει σωστά!!!
@lallasgr ξεκλειδωτος ειναι!Τωρα προασπαθησα να τη ξαναπερασω,μου εβγαλε επιτυχια,αλλα παλι κολλαει στο mi και δε προχωραει!!