Υποθέτω ότι όταν είχα κάνει τότε το backup, δεν έπρεπε να πάρω στον υπολογιστή μου τον φάκελο MIUI αλλά ό,τι βρίσκεται μέσα στο TWRP που εκεί μέσα θα βρίσκονταν το backup.. Αλλά στον οδηγό έλεγε πάρε τον MIUI. Δε ξέρω αν είναι ισοδύναμο ή τι..
Το θέμα είναι ότι τώρα τι κάνω. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το backup άλλου? Αν ναι, διατίθεται κάποιος να μου δώσει το δικό του?
@skylouros είναι άλλο το backup του TWRP και άλλο τα τοπικά αντίγραφα που παίρνεις! Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο και δεν μπορεί να κάνει το ένα ότι και το άλλο! Το σημαντικό για την επιστροφή είναι το backup του TWRP!!! Σόρρυ που θα ρωτήσω μιας και δεν έχω δει την κουβέντα από την αρχή! Εσύ τώρα έχεις περάσει την GTV ρομ και έχεις αυτό το θέμα! Επειδή όντως δεν είναι εύκολη η επιστροφή σε loli ακόμα και TWRP να έχεις γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις την τελευταία ρομ του gkalen μπας και λυθεί το πρόβλημά σου?
καλησπέρα. αυτός ο οδηγός μπορεί να γίνει απευθείας απο οfficial chinese rom stable?
Είχα unofficial rom και με βάση του mipcsuite έγινε μετα κόπον σε chinese stable v. 8.0.1.0. Ακολούθησα τις οδηγίες ξεκλειδώματος του bootloader του κινητού σύμφωνα με οδηγίες απο το forum και τώρα ειναι ξεκλείδωτος.
Πρέπει πρώτα να πέράσω dev ή μπορώ να ακολουθήσω απευθείας τις οδηγίες για εγκατάσταση marshmallow?
Δεν έχω ξανακάνει ποτέ flash .
Αφού εχεις ξεκλειδώσει λοιπόν κάνε τα βήματα που έκανε ο φίλος @lallasgr στο δικό μου :
6) Σύνδεση Mi Account, ενεργοποίηση oem unlock + usb debugging (αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένα)
Mi Unlock tool και ξεκλείδωσε με την πρώτη το τηλέφωνο (ενώ φορούσε ξαναλέω official china stable)
9) Reboot στο σύστημα και copy την Ελληνική dev gtv 6.9.9 μέσα στο κινητό
10) Reboot σε fastboot
11) Εγκατάσταση TWRP και reboot σε TWRP
12) Wipe->advacned wipe->dalvik/data/cache
13) Back back
14) Install->επιλογή zip->τελειώνει κομπλέ η εγκατάσταση
15) Back->back->back
16) Reboot->Bootloader
17) Check bootloader / Είχε κλειδώσει
18) Τρέξιμο Mi Unlock Tool και ξεκλείδωσε αμέσως
19) Reboot και βουαλά τελευταία Ελληνική dev έπαιζε κομπλέ!!
Εσυ Από το 9 βήμα και μετά ακολουθείς
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα, δεν ακολουθώ τον τρόπο που περιγράφεται στην 6.9.9 by gkalen αλλά αντι για την Rom αυτή, να φλασάρω πάλι την τρέχουσα? Και επίσης, δε φόρτωσα το προφίλ από Mi cloud αλλά είπα καινούργια συσκευή. Ε δουλεύει.
Εγώ αυτό που είχα δοκιμάσει είναι wipe data, cache, dalvik. Μετά Reboot recovery και μετά φόρτωνα την Rom με Mi cloud.
Τώρα έκανα reboot recovery, wipe data, install rom (την ίδια) και μετά wipe cache, dalvik, reboot system.
Ε το ακουστικό παίζει μια χαρά.. άντε τώρα να το εξηγήσεις! Λέω να κάνω το ίδιο με Mi cloud να δω αν αυτό έκανε τη ζημιά. Και φυσικά εφόσον με αυτή την Rom, μου έπαιζε μια μέρα και την επόμενη όχι, ελπίζω να δουλεύει και αύριο
Πάντως θέλω να σας ευχαριστήσω όλους (!!!) για τις πολύτιμες συμβουλές σας και τον χρόνο σας διότι βγήκε άκρη. Στωραίοι λέμε!