Έχω την GTV6.10.20. Μπορώ να βάλω απευθείας την XTRVbeta1-6.11.3 απευθείας με το zip ή χρειάζεται κάτι άλλο?
Επεδή πλέον βλέπω XTRV και όχι GTV.. οπότε ίσως κάτι να αλλάζει από τη μία στην άλλη.
Ευχαριστώ.
Έχω την GTV6.10.20. Μπορώ να βάλω απευθείας την XTRVbeta1-6.11.3 απευθείας με το zip ή χρειάζεται κάτι άλλο?
Επεδή πλέον βλέπω XTRV και όχι GTV.. οπότε ίσως κάτι να αλλάζει από τη μία στην άλλη.
Ευχαριστώ.
1. Δεν έχεις Redmi 3 που γράφεις γιατί δεν έχει πάει ακόμα σε android 62. Δεν είμαι σίγουρος αν έχεις Redmi note 3 που έχεις στο προφίλ σου γιατί δεν έχει πάει ακόμα σε android 6
3. Μάλλον έχεις
3α.Redmi Note 3 Pro - Kenzo ή
3β.Redmi Note 3 Pro SE - Kate που έχουν πάει σε android 6
Πιο είναι το σωστό ?
Ευτυχώς που δεν εχεις κ τον Mr Zonk δεν επιλογή. . .
Θα κάνω κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και θέλω να αλλάξω στις ρυθμίσεις δικτύου το 4G σε 3G. Σε προηγούμενες εκδόσεις android, πήγαινες Mobile Networks --> Preferred Network Type και το άλλαζες.
Στην MIUI που έχουμε τώρα, πως γίνεται η αλλαγή? Δε βλέπω κάτι.. παίζει από το να είναι κάπου που δεν το εντοπίζω μέχρι να έχω τυφλωθεί...!
Ευχαριστώ.
Edit: Μόλις είδα ότι κάνοντας 4 φορές κλικ στον "Εσωτερικό χώρο", μπαίνω μετά στο τηλέφωνο 1 (για Sim 1) και μετά έχω επιλογή να αλλάξω από TD-SCDMA, GSM/WCDMA and LTE" (τρέχουσα κατάσταση) σε "WCDMA only" (αυτό δε σημαίνει 3G?)?