Μπορείς με ένα απλό restore... αλλα..Ο/H bilis41 έγραψε:
Αν ναι πως γίνεται αυτό?
Πρέπει να το αποθηκευσεις στον υπολογιστή γτ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις format data
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπορείς με ένα απλό restore... αλλα..Ο/H bilis41 έγραψε:
Αν ναι πως γίνεται αυτό?
Αφαιρεσε το Mi account πριν απο το φλασαρισμα. Κάνε το φλασάρισμα/αναβάθμιση και βάζεις και το mi account μετά ..Ο/H spoos έγραψε:
αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου
Ο/H lallasgr έγραψε:
Κάνε τα παρακάτω και δες μετά από αυτόν τον τρόπο περάσματος αν θα είσαι οκ!
1) Wipe->format->yes
2) Back->Back
3) Reboot-Recovery
4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache
5) Back->Back
6) Install rom αν την έχεις σε sd card αλλιώς πας στο 7
7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσειςΟ/H Bodai έγραψε:
Αφαιρεσε το Mi account πριν απο το φλασαρισμα. Κάνε το φλασάρισμα/αναβάθμιση και βάζεις και το mi account μετά ..Ο/H spoos έγραψε:
αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου
Ο/H spoos έγραψε:
αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει)
Αν αφαιρέσεις το mi account πριν απο το φλασαρισμα τα δύο αυτά προβλήματα που αναφέρεις αυτόματα απαλείφονται, της διαδικασίας. Οπότε μένουν οι Ρυθμίσεις που κρασάρουν, εκει μπορεί να χρειάζεσαι και Factory Reset..Ο/H spoos έγραψε:
2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ... Παρουσιάστηκε σφάλμα..Δοκιμάστε Ξανά
Καμιά ιδέα;
ακριβώς! και μετά από 4 (!) wipe dalvik/cache, έφυγε ο παράγοντας mi account και κρασάρουν μόνο οι ρυθμίσειςΟ/H Bodai έγραψε:
Ο/H spoos έγραψε:
αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει)
Αν αφαιρέσεις το mi account πριν απο το φλασαρισμα τα δύο αυτά προβλήματα που αναφέρεις αυτόματα απαλείφονται, της διαδικασίας. Οπότε μένουν οι Ρυθμίσεις που κρασάρουν, εκει μπορεί να χρειάζεσαι και Factory Reset..Ο/H spoos έγραψε:
2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ... Παρουσιάστηκε σφάλμα..Δοκιμάστε Ξανά
Καμιά ιδέα;
Format data εκανες;Ο/H spoos έγραψε:
μετά το factory reset, επανέρχεται το πρόβλημα με το mi account και οι ρυθμίσεις συνεχίζουν να κρασάρουν
format data ναι. οι ρυθμίσεις ακόμα κρασάρουνΟ/H Thracia έγραψε:
Format data εκανες;Όχι wipe data, εχει διαφορά!Ο/H spoos έγραψε:
μετά το factory reset, επανέρχεται το πρόβλημα με το mi account και οι ρυθμίσεις συνεχίζουν να κρασάρουν
![]()
να φανταστώ ότι έχεις unofficial γι αυτό και θες να περάσεις άλλη για να ξεκλειδώσεις...Ο/H Narsilea έγραψε:
μπορει καποιος να μου πει σε ποια ακρβως φαση γινεται η αλλαγη απο android 5 σε 6 απο τα βηματα που διαβασα στην πρωτη σελιδα;
επισης θα βαλω τωρα σε ενα redmi note 3 pro με ανδροιδ 5,1,1 αυτη εδω miui_HMNote3Pro_6.12.8_e4c7e48bf4_6.0 china dev.
για να ξεκλειδωσω και μετα ελεγα να παω στην
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.8.zip
μηπως πρεπει και εγω να παω σε κατι αλλο πρωτα;
ναι, αυτον τον οδηγο κοιταω τωρα, κατεβαζω το image απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum για το redmi note 3 pro ,την china dev. απλα κανει αιωνες μεχρι να κατεβει...... αξιζει να βαλω την τελευταια XTRV ? το λεω επειδη ειναι dev. μηπως εχει προβληματα;Ο/H xnikos έγραψε:
να φανταστώ ότι έχεις unofficial γι αυτό και θες να περάσεις άλλη για να ξεκλειδώσεις...λογικά μετά δεν θά' χεις πρόβλημα από official dev 6.0 σε XTRV 6.0
δες τον οδηγό: πέρασμα πρώτη φορά την ελληνική........