Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Είμαι εν δυνάμει αγοραστής xiaomi και θέλω βοήθεια.
-
-
-
οχιιιιιι...
Αυτή: Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)
από το link του vickmall που παρεθεσες.
Για να περάσεις Ελληνικη, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, μετά από έγκριση της xiaomi, να περάσεις twrp (recovery) κ.λ.π.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι αυτή του λινκ που παρέθεσα είναι στο πίνακα; Αυτό ρωτάω.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εεεε αυτό δε ρώτησα;;; Αν είναι η τελευταία δεξιά!
Ωραία... Και με το κίνδυνο των bugs που τον αναφέρει ως μεγάλο;
Προτιμώ να ταλαιπωρηθώ λίγο ακόμα με πράγματα που δε κατανοώ πλήρως (που θα πάει όμως), παρά να πάρω το κινητό και να έχει, πχ χάλια κάμερα ή κάποιο άλλο πρόβλημα. -
όλες οι developer έχουν μεγάλη πιθανότητα για bugs.
Οι stable όχι. Αν πας για global stable δεν εχει ελληνικα.
Εγώ λεώ να του περάσεις την ελληνικη stable που ειναι σε 5.1 ακόμα κι οταν μάθεις το τηλεφωνο και βαρεθεις και το γλυφιτζύρι βαζεις την ελληνικη 6.0 stable που θα βγει σε κανα δυο μήνες.
Πάντως καέν την χάρη στον ευατό σου και μη πεις στο μαγαζι που θα αγορασεις πως δεν ξέρεις από αυτά. Θα σου πιουν το αίμα με καλαμάκι.
Even dead i will fight. -
Δεν υπάρχουν αυτά..ούτε bugs, ούτε χάλια κάμερα, ούτε τίποτα.
Δεν φταίει η έκδοση της ρομ που η κάμερα είναι χάλια, είναι χάλια από μόνη της!!
Σε πειραζω...πολύ καλή είναι κ η κάμερα στις ημερησιες, πάσχει στις νυχτερινές λόγω του φθηνού αισθητήρα που της φυτεψανε...μλκια παίχτηκε...
@βαρδαρομπουρμπουρα, μην πεταγεσαι συνέχεια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
όλες οι developer έχουν μεγάλη πιθανότητα για bugs.
Οι stable όχι. Αν πας για global stable δεν εχει ελληνικα.
Εγώ λεώ να του περάσεις την ελληνικη stable που ειναι σε 5.1 ακόμα κι οταν μάθεις το τηλεφωνο και βαρεθεις και το γλυφιτζύρι βαζεις την ελληνικη 6.0 stable που θα βγει σε κανα δυο μήνες.
Πάντως κάνε την χάρη στον εαυτό σου και μη πεις στο μαγαζι που θα αγορασεις πως δεν ξέρεις από αυτά. Θα σου πιουν το αίμα με καλαμάκι.
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν υπάρχουν αυτά..ούτε bugs, ούτε χάλια κάμερα, ούτε τίποτα.
Δεν φταίει η έκδοση της ρομ που η κάμερα είναι χάλια, είναι χάλια από μόνη της!!
Σε πειραζω...πολύ καλή είναι κ η κάμερα στις ημερησιες, πάσχει στις νυχτερινές λόγω του φθηνού αισθητήρα που της φυτεψανε...μλκια παίχτηκε...
-
Μπα, μην γράφεις τις βλακειες.
Αν το θες απείραχτο, τόνισε τους να ναι σφραγισμένο, official china rom, απείραχτο bootloader κ ότι μπορείς να το ελέγξεις αυτό μόλις το παραλάβεις κ αν διαπιστώσεις μαμουνια πας καρφί για full refund κ κραξιμο παντού.
Το κινητό ναι, για τα λεφτά που ζητάει, ειναι παραπάνω από εξαιρετικό.
Το πιασε ένας που αγόρασε Huawei p6 κ το πλήρωσε 400 ευρώ κ κόντεψε να βάλει τα κλαμματα μολις το σκαλισε λιγο, είδε ότι πάει σφαίρα σε σχέση με το δικό του (!!) κ ειδικά όταν του πα ότι ο κινέζος κοστιζει μόλις 150 γιουρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Edit. Παεξήγησα το μήνυμα .
Δεν θα κάνεις τίποτα copy.paste.
Ζητάς συγκεκριμενα πράγματα. όχι ρουτ, σουτ κιτρινες πεταλουδες και ροζ αλογάκια.
Επειδή έμπορος είμαι κι εγώ σε διαβεβαιώνω πως αυτός που δεν ξέρει τι θέλει είναι το ευκολόερο θυ΄μα για να του πασάρω τη σαβουρα.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μπαρδον κυριε δεν θα το ξανακάνω. Με συγχωρείται πάρα πολυ που σας απαντησα και σας ταλαιπώρησα αναγκάζωντας σας να διαβάσετε το copoy/paste.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0