Καλησπερα παιδια με πολυ στεναχωρια μεταμεσονυκτια...
εχω γραψει καποια θεματακια σε αλλο thread αλλα πλεον δεν κολανε εκει και προσπαθω να βρω ακρη σε διαφορετικο νημα για να μην ενοχλω
ειχα την φαεινη ιδεα να περασω την Marshmallow με την παρακατω διαδικασια...
(ειχα πριν την τελευταια του Gkalen rom)
δεν ξερω γιατι πριν ξεκινησω την οποιαδηποτε διαδικασια μπηκα στο TWRP και εκανα wipe τα παντα.... οταν λεμε τα παντα... τσεκαρα τα παντα και παταω reboot
μου λεει το κινητο... ξερεις... θα κανω reboot αλλα δεν εχεις OS
λεω δεν γαμεις... θα μπω παλι TWRP και επειδη δεν εχω καρτουλα SD θα ακολουθησω την διαδικασια sideload
συνδεω την συσκευη... ακολουθω τα βηματα.... τσουπ στο CMD
serving: 'update.zip' (~47%) * failed to read command: No error
και ενα error στο TWRP κατι για fail to mount Που δεν προλαβα να διαβασω
να μην τα πολυλεω την τριτη φορα και καλα περασε το λογισμικο... bootarei και τιποτα εκει
μπορουσα να μπω μονο TWRP
ειχα ξεχασμενη μια ρομ σε μια SD την οποια καν δεν ειδα τι ηταν και λεω θα την βαλω μεσα να κανει install να σωθω
κανει την εγκατασταση και λεω reboot και εληξε το θεμα....
ελα μου ντε! το μπρικαρα
ανοιγει... δειχνει 2 δευτερολεπτα το logo MI και τιποτα αλλο πλεον και ξανακλεινει
δεν μπορω να μπω ουτε TWRP ουτε τιποτα
σωστε με σας παρακαλω
εχω γραψει καποια θεματακια σε αλλο thread αλλα πλεον δεν κολανε εκει και προσπαθω να βρω ακρη σε διαφορετικο νημα για να μην ενοχλω
ειχα την φαεινη ιδεα να περασω την Marshmallow με την παρακατω διαδικασια...
(ειχα πριν την τελευταια του Gkalen rom)
δεν ξερω γιατι πριν ξεκινησω την οποιαδηποτε διαδικασια μπηκα στο TWRP και εκανα wipe τα παντα.... οταν λεμε τα παντα... τσεκαρα τα παντα και παταω reboot
μου λεει το κινητο... ξερεις... θα κανω reboot αλλα δεν εχεις OS
λεω δεν γαμεις... θα μπω παλι TWRP και επειδη δεν εχω καρτουλα SD θα ακολουθησω την διαδικασια sideload
συνδεω την συσκευη... ακολουθω τα βηματα.... τσουπ στο CMD
serving: 'update.zip' (~47%) * failed to read command: No error
και ενα error στο TWRP κατι για fail to mount Που δεν προλαβα να διαβασω
να μην τα πολυλεω την τριτη φορα και καλα περασε το λογισμικο... bootarei και τιποτα εκει
μπορουσα να μπω μονο TWRP
ειχα ξεχασμενη μια ρομ σε μια SD την οποια καν δεν ειδα τι ηταν και λεω θα την βαλω μεσα να κανει install να σωθω
κανει την εγκατασταση και λεω reboot και εληξε το θεμα....
ελα μου ντε! το μπρικαρα
ανοιγει... δειχνει 2 δευτερολεπτα το logo MI και τιποτα αλλο πλεον και ξανακλεινει
δεν μπορω να μπω ουτε TWRP ουτε τιποτα
σωστε με σας παρακαλω