Ένα τέταρτο που περιμενες είναι λίγο!! Εχει αναφερθεί μέχρι και 40'. Κατεβασε την εκδοση της 6.9.9 χωρίς τα SuperSu και Dolbyatmos και αν σου την περάσει τότε φλασάρεις την τελική..Ο/H koofinhio έγραψε:
κολησε στο logo MI (δεν εγραφε κατω android) κανενα τεταρτο οποτε παλι μπρικαρε και το εκλεισα
Μολις brickara το Redmi note 3 pro μου...
-
-
@MIUI_ART
ειπες να φλασαρω την beta_xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.9.zip για αρχη...
εννοεις να κανω με αυτην το unbrick με miflash ξανα απο εδω που ειμαι με την MIUI 7.2 stable 7.2.3.0 (LHOCNDA)?
η
πρεπει απο εδω που ειμαι.... με διαδικασια πρωτα unlock, μετα TWRP και απο εκει αυτην που λες?
σε χιλιοευχαριστω και συγνωμη που σε παιδευω αλλα αυτη που εχω τωρα δεν παιζει το wifi, δεν παιζει και η sim και με ζοριζει -
Ναι βρε.
Εφ'οσον έχεις TWRP Recovery, και είσαι ξεκλείδωτος, προχωράς στην εγκατάσταση (Install) από το TWRP Recovery της BETA πυ σου έδωσα, και όταν τελειώσεις με τις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής σου στην MIUI, ξαναπάς στο TWRP Recovery και κάνεις Flash την τελική ROM που σου έδωσα.
Επαναλαμβάνω !!!
Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει unlock τον Bootloader & να έχεις βάλει το TWRP Recovery στην συσκευή σου. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0