Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούAs for the price, it is expected to cost 2,999 yuan or about $450, Techno Buffalo reported.Ο/H Mylopotamos έγραψε:
Πόσο πιστεύεται θα κάνει;;;
Ναι σου πώ την αλήθεια...σε αυτό συμφωνώ...δεν θα έλεγα ότι δεν που αρέσουν, αλλά εκτός του ότι δεν έχουν ουσιαστικό νόημα (προς το παρόν) ζορίζουν την κατάσταση ως προς την προφύλαξη της οθόνης (tempered glass). Θα το προτιμούσα με επίπεδη.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Με την B20 μπάντα θα κάνει τίποτα σε αυτό η Xiaomi; Προσωπικά πάντως η edge οθόνες δεν μου αρέσουν.
Ουσιαστικό νόημα δεν έχουν (πλην πολύ εξειδικευμένων λειτουργιών που ελάχιστοι θα χρησιμοποιήσουν) όπως λες και συμφωνώ και με τις προστασίες οθόνης. Επίσης, είναι και πιο ευάλωτες νομίζω οι edge οθόνες σε πτώσεις. Το λίγο κυρτό όπως πχ το Oneplus 3 είναι πράγματι ωραίο αλλά όχι τόσο πολύ.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ναι σου πώ την αλήθεια...σε αυτό συμφωνώ...δεν θα έλεγα ότι δεν που αρέσουν, αλλά εκτός του ότι δεν έχουν ουσιαστικό νόημα (προς το παρόν) ζορίζουν την κατάσταση ως προς την προφύλαξη της οθόνης (tempered glass). Θα το προτιμούσα με επίπεδη.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Με την B20 μπάντα θα κάνει τίποτα σε αυτό η Xiaomi; Προσωπικά πάντως η edge οθόνες δεν μου αρέσουν.
Η τάση και η μόδα όμως λέει κυρτές οθόνες...οπότε...