Κανε το καλο...... κ ποτε δεν ξερεις

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΆνετα!!Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Τοτε κατσε στο ερημικο νησι μονος σου κ να θελεις βοηθεια κ να μην την βρισκεις εκει τι θα ελεγες; να ρωτησω εγω μια τετοια περιπτωση @demakhs
Ο/H themakos66 έγραψε:
η πρόκληση είναι να κάνεις το καλό εκεί που σου είναι δύσκολο και ναι πάντα υπάρχει χώρος για τον 21ο έστω και εάν πρόκειται να δώσης την θέση σου , είναι πολύ απλό . Το θέμα αυτό είναι πολύ δύσκολο , για τους πρόσφυγες όπως εγώ ( ακόμα και μετά δύο γενιές ) , που αφήσαμε πίσω πάνω από έξι εκατομμύρια κατδικασμένους στον θάνατο και μάλλον το ερώτημα για εμένα δεν είναι εαν θα έπαιρνα ή ποιον θα έπαιρνα , αλλά πόσοι έμειναν πίσω και πως μπορούν αυτοί που γλιτωσαν να ζήσουν με αυτό το βάρος στην συνείδησή τους αυτών που έμειναν πίσω ...........
συμφωνώ απόλυτα ,άλωστε η διαφορετικότητα των ανθρώπων κάνει την ζωή πιό ενδιαφέρουσα. Η ερώτηση είναι άσκηση επί χάρτου και εύχομαι να μην έχει κανείς μας τέτοια εμπειρία στην πραγματικότητα .Γεγονός είναι πως ο άνθρωπος αντιδρά υπό πίεση τελείως διαφορετικά από ότι θα πίστευε ο ίδιος ή απο ότι αντιδρά τετριμένα !!!!!!!Ο/H mrzoid έγραψε:
Δεν είμαστε όλοι καλοί άνθρωποι... Άνετα θα τον άφηνα εκτός βάρκας τον αχώνευτο...
@osalonikios και μόνο που μπήκες στην σκέψη δείχνει πως τελικά θα τον έβαζες στην βάρκα και μετά δυό ημέρες θα αναρωτιώσουν γιατί το έκανες . Κάποτε ξέρεις κάπου στο 80es ήταν της μόδας να βγάζουν τα σιλανσιε από τις εξατμήσεις των μηχανών για να τραβάνε την προσοχή του κόσμου , μάλλον του κυρίου του έμεινε το χουι από τότε !!!!!!!!!!Ο/H osalonikios έγραψε:
Είμαι καθηκι το ξέρω