You may think you can fly - but you better not try
2η Αθηναϊκή Συνάντηση φίλων της MIUI
-
-
Lol τώρα είδα οτι κέρδισα αλλά έπρεπε να φύγω νωρίτερα
-
Λείπω και η τύχη μου δουλεύει
-
Μπράβο για την διοργάνωση , μπράβο για την τοποθεσία , μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήρθαν, και κρίμα για αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ήταν πολύ όμορφα που βρέθηκαμε από κοντά και ανταλλάξαμε απόψεις ιδέες και γνώσεις ίσως όπως προαναφέρθηκε και από τον φίλο gkalen την επόμενη φορά να υπάρχει laptop ώστε να βοηθηθούν κάποιοι φίλοι και να μεταδοθεί και λίγο γνώση από τους "παλιούς" πολύ όμορφο κλίμα παιδιά συγχαρητήρια για την διοργάνωση και μπράβο στους τυχερούς της ημέρας !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ήταν πάρα πολύ ωραία περάσαμε υπέροχα μπράβο σε όλους και ειδικά στα παιδιά που το διοργάνωσαν. Ελπίζω να επαναληφθεί και να ήμαστε ακόμα περισσότεροι. Και ευχαριστώ για το δώρο που κέρδισα!!!
-
Μπραβο σε ολους για αυτην την πολυ ωραια διοργανωση !! Περασαμε πολυ καλα μιλησαμε γελασαμε και αναταλαξαμε αποψεις !!!
Ειχε καλο καιρο και αυτο βοηθησε πολυ !! Σας ευχαριστουμε για την βοηθεια σας !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Ήταν πολύ ωραία που βρεθήκαμε και από κοντά
Μάθαμε και πράγματα που δεν τα ξέραμε
-
-
-
Ωραία περασαμε στη συνάντηση, χαιρομαι που τα καταφερα και ήρθα. Αντε τωρα να κανονισουμε κι εμεις στη Κρήτη μια!
Μάρκος -
Μπράβο στους διοργανωτές! Ήταν όλα στην εντέλεια!! Καινούριες γνωριμίες και καινούριες παρέες!! Μας έκανε πολύ καλό καιρό και περάσαμε όμορφα. Λένε οτι το ιντερνετ απομακρύνει τον κόσμο, όμως αν το χρησιμοποιείς σωστά γνωρίζεις και καινούριο!! Ευχαριστώ και για το μπλουζάκι θα το φοράω περήφανα!!!
ΥΣ Στις φωτο λίγο χάλια έχω βγει αλλά δεν πειράζει...
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
@Thracia εσυ που ήσουν? Και ήθελα να τα πουμε και απο κοντά. Την άλλη φορά με ταμπελάκια όπως είχα δει στην πρώτη συνάντηση ότι είχε γίνει. Επίσης έχω να δήλώσω πως ο @caeser σηκώθηκε μόνο για να κάνει refuel...xexe.. o @NasDriver o @pechr απλά αεικίνητοι. Αλλά τελικά σε όλους έλειπε ο ................. @demakhs.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα

Τι αναρωτιέσαι?