εμενα μου ηρθε SMS στο κινητο...!
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
- Οδηγός
- Σημαντικό
- MIUI V8
-
-
@ANTONIS77 από αυτά που αναφέρεις μάλλον απλά ολοκλήρωσες την διαδικασία δημιουργίας mi account.
Πηγαινε => Apply for unlocking Mi devices και ξανακάνε αίτηση .. -
Δεν νομίζω, έχω κάνει και αίτιση τώρα που έλενξα το κινητό μου έχω δύο μνμτα απο xiaomi με δύο κωδικούς
1 My Account verification code is ***** This OTP expire in 1 day
2 Your verification code is ***** This code is valid for 5 minutes. If you didn't request a code, ignore this message.
Μπορώ να ξανακάνω απλά την αίτηση ή θα πρέπει να στείλω κάποιο mail να τους ρωτήσω τι γίνεται;
Για να ξέρω τι να περιμένω, θα μου το στείλουν στο κινητό ή στον λογαριασμό μου με pm; -
Μάλλον δεν ολοκλήρωσες την διαδικασία της αίτησης, δοκίμασε να κάνεις ξανά
-
Όταν μας βγάζει αυτό,σημαίνει οτι κάναμε την αίτηση? Ρωτάω γιατι μετά δεν ήρθε κάποιο sms. (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έκανα καινούριο account. Έκανα αίτηση με τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό που έχω στο note2. Θα παραγγείλω ένα note4 και είπα να το κάνω από τώρα)
-
-
Λοιπον παιδια μπήκα στο σαιτ της miui και πάτησα στο unlock now τότε μου άνοιξε το πεδίο για να κατεβάσω το up και μου έχει οδηγίες πως να κάνω την διαδικασία για να το ξεκλειδώσω!
Άρα σύμφωνα με αυτά εγώ έχω κάνει την αίτηση.... ή μηπως όχι;
Τώρα γιατί δεν μου απαντούν...;
Ευχαριστώ πάντως nas driver.
-
Έχεις συνδεθεί με το mi account σου στο unlock tool ? Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με αυτό που σου δείχνει ?
-
-
@ANTONIS77 αφου σου επιτρέπει να κατεβάσεις το tool εχει εγκριθεί η αίτηση σου, κατέβασε το λοιπόν και ξεκλείδωσε την συσκευή σου..
-
Σε 3 ώρες μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να ξεκλειδώσω
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα