rom. Red mi note 2
-
-
ένας φίλος μου πρότεινε να μπω στο en.miui.com --> downloads --> red mi note 2 -->
downloads-->Stable ROM>Full ROM pack
το κατέβασα χθες, το έκανα rename σε update.zip, το έβαλα χύμα στο κινητό,
άνοιξα το κινητό με power + vol up
επέλεξα whipe cache
μετά whipe user data
μετά update (update.zip).....
έτρεξε μέχρι το 40% και μετά σκάει μήνυμα:
"system verification error"
Μετά από αυτό το κινητό άνοιξε..... και μετά από πολύ ώρα..... ήρθαν κανήν κακώς οι μισές εφαρμογές.... με τις μισές ρυθμίσεις....
Καλώς έπραξα; Με το ελληνικό ρομ που μου προτείνετε λέτε να είναι καλύτερα; υπάρχει κάτι σαν φορματ; Να το επαναφέρω πρώτα από όλα στην κατάσταση που το αγόρασα... και μετά να έβαζα την ρομ που λέτε;
Μιλάμε για 100άδες pop-ups.... είναι σχεδόν αδύνατον να στείλω πχ ένα whatsapp msg χωρίς να αρχίσουν να εγκαθίστανται 2-3 εφαρμογές.....
thanks. -
Μα ο οδηγός που σου έστειλα, κάνεις ολικό format στη συσκευή. Γιαυτό στον πρότεινα. Τον εκτελείς και καθάρισες.. είναι σαν να έχεις μια πεντακάθαρη συσκευή. (γιαυτό κράτα και backup ότι χρειάζεσαι απο φωτογραφίες κτλ κτλ)
Η παραπάνω μέθοδος δε δούλεψε γιατί η roms σου είναι ανεπίσημη. -
Υπάρχει τρόπος να πάρω backup για τα πάντα;
έχω αντιγράψει όλα στο pc.
αλλά όταν έτρεξα τα παραπάνω (επέλεξα whipe cache, μετά whipe user data, μετά update (update.zip) από en.miui.com), χάθηκαν ένα σορό πληροφορίες (κωδικοί wifi, σετάρισμα εφαρμογών κλπ κλπ)....
Επειδή έφαγα πολλές ώρες να το στρώσω.....
Υπάρχει δυνατότητα για full backup; (σημειώστε ότι δεν γνωρίζω αν έχω mi account.... Ποτέ δεν έτρεξε...) -
Γίνεται να πάρεις backup με το miaccount. Αλλά όχι τώρα, εφόσον δε σου δούλεψε ποτέ.
Τώρα ότι πάρεις, θα το πάρεις χειροκίνητα. -
Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
Εδώ λέτε ότι πρέπει πρώτα να βάλω developers rom, και μετά stable rom.
Έτσι πρέπει να κάνω, ή μπορώ να ακολουθήσω τις οδηγίες και να βάλω κατευθείαν την stable rom;
Πού θα βρω την stable rom;
Επίσης, στο λινκ που προτείνετε, έχει 3 επιλογές:
Xiaomi RedMi Note 2 (Hermes)
Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά)
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
Ποια από τις 3 να κάνω;
τι διαφορά έχει το κάθε ένα; -
Ναι γίνεται κατευθείαν με stable. Αρκεί να κατεβάσεις την fastboot stable rom και όχι τη fastboot developer rom στα βήματα.
-
Δώσε μου σε παρακαλώ το ακριβές λινκ της stable rom.
Βλέπω 3 λινκς, και δεν ξέρω ποιο από όλα....
thanks. -
"Προς το παρόν και μέχρι να φτιάξουμε και Ελληνική Stable Fastboot rom, όποιος θέλει να περάσει τη Stable rom στη συσκευή του πρέπει αφου τελειώσει το σετάρισμα της Miui στα πρόχειρα, να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις, να βάλει τη Stable στη συσκευή του και να φλασάρει απο τοTWRP."
Τελικά, υπάρχει ελληνική stable fastboot rom;
άλλο το "Ελληνική stable fastboot rom" και άλλο το "stable rom";
Τι είναι η Miui;
Πώς κάνουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις.... -
αν δεν σου κανει κοπο διαβασε το πρωτο ποστ αυτου του νηματοςXIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
και θα τα καταλαβεις ολα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
thanks!
-
έχω κατεβάσει το miflash.
και το hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas
Είναι αυτό το σωστό αρχείο; Μου λες σε παρακαλώ ποιο είναι το ενδεδειγμένο;
εδώ (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files)
λέει stable V8
αλλά όταν το κατέβασα λέει 6.5.5
Είναι εύκολο να μου δώσεις ΕΝΑ λινκ.....
Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0