Όταν βγάλουν οι Κινέζοι καινούργια θα βγάλουν και τα παιδιά εδω
Redmi note3 pro
Καλημέρα όταν βγεί η καινούργια ελληνική έκδοση και θα πρέπει να την περάσω μέσω TWRP το build in Backup utility του Android 6 αρκεί να επαναφέρω apps , ρυθμίσεις , home screens κ.τ.λ ? ή πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο "εξωτερικό" στυλ "Titanium" κ.τ.λ ?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων .
καλησπερα ειμαι νεος κατοχος του redmi pro και θελω να εγκαταστησω την ελληνικη ρομ.εχω κανει την διαδικασια κ πηρα την εγκριση απο την xiaomi κ ακολουθησα τον οδηγο.και εχω προβλημα στη διαδικασια του recovery εχω κατεβασει το twrp3.0.2_by_mic_omega εβαλα το αρχειο recovery μεσα στο φακελο adb και ξεκινησα την διαδικασια στη γραμμη εντολων.στην εντολη (adb devices) ολα καλα μου βγαινει ενας κωδικος και device και στην εντολη (fastboot devices)ολα καλα βγαζει ενα κωδικο και fastboot.στην εντολη (fastboot flash recovery recovery.img) βγανει error connot load recovery.img..μηπως γνωριζει καποιος τι γινεται???μηπως εχει να κανει που δεν εχει official miui rom η συσκευη??
Το όνομα του recovery ποιο είναι ακριβώς?
Αν έχεις κρυφες τις επεκτάσεις αρχείων και το χεις μετονομάσει σε recovery.img τότε θα δώσεις fastboot flash recovery.img.img
Το όνομα του είναι το πρόβλημα....