Ερώτηση από το recovery πώς περνάω την ρομ στην εσωτερική μνήμη; ή πρέπει να κάνω για αρχή reboot system;
Έκανα reboot system και μου βγάζει πάλι encrypting.
Όχι. Δεν μπόρεσα. Αν κάνω reboot system μου βγάζει encrypting. Ενώ είμαι στο recovery δεν εμφανίζεται το κινητό συνδεδεμένο. Άρα πώς περνάω την ρομ ενώ είμαι στο recovery;
=============== Μαι 14th 2017, 10:00am ===============
Τώρα είδα ότι το βλέπει σαν google nexus.
Αν μετά την εγκατάσταση των drivers μπούμε σε περιβάλλον TWRP και δεν βλέπει ο υπολογιστής το κινητό μας ως συσκευή MTP, ενδέχεται να έχει αναγνωριστεί λανθασμένα από το σύστημα ως Google Nexus ADB Interface. Για να διορθώσουμε το πρόβλημα αυτό, μεταβαίνουμε στη Διαχείριση Συσκευών, κάνουμε δεξί κλικ στο Google Nexus ADB Interface ---> Uninstall (Κατάργηση Εγκατάστασης) και στο παράθυρο επιβεβαίωσης που θα βγει βάζουμε τικ στο “Delete the driver for this device.” και πατάμε OK. Τέλος πατάμε το κουμπάκι με την οθονίτσα και τον μεγεθυντικό φακό (Scan For Hardware Changes) και θα μπει το σωστό πρόγραμμα οδήγησης (Android ADB Composite Interface).
To έχει αναγνωρίσει όπως λέτε (Android ADB Composite Interface). Αλλά όταν πάω να αντιγράψω το αρχείο μου βγάζει σφάλμα.
Δεν μου βγάζει την εσωτερική μνήμη.
ΟΚ. Όλα κομπλέ! Τώρα περνάω την ρομ! Ευχαριστώ πάρα πολύ που πρωινιάτικα με ανεχτήκατε!
=============== Μαι 14th 2017, 10:19am ===============
Δεν γνώριζα πως ενώ είσαι στο recovery βλεπει ως MTP τη συσκευή και μπορείς να περάσεις ότι θες στο κινητό! Πολύ καλό!
=============== Μαι 16th 2017, 1:03pm ===============
Μήπως παίζει το πρόβλημα που είχα να έφταιγε ότι δεν είχα ενεργοποιήσει το USB dedbugging; Τώρα το θυμήθηκα ότι το βήμα αυτό το παρέλειψα!
Ερώτηση
1η. Ποιο αρχειο TWRP πρεπει να βαλουμε για να φλασαρουμε την 7.5.11 με τον aroma installer;
2η. Γιατι οταν αλλαζω το recovery απο το official σε TWRP 3.1.0-0 μετα δεν ανοιγει η συσκευη;
1η. Ποιο αρχειο TWRP πρεπει να βαλουμε για να φλασαρουμε την 7.5.11 με τον aroma installer;
2η. Γιατι οταν αλλαζω το recovery απο το official σε TWRP 3.1.0-0 μετα δεν ανοιγει η συσκευη;
Την ίδια την ρομ κάνεις install..
Βέβαια είναι ακόμη δοκιμαστική και έχει δωθεί μόνο σε vip.
Πως βάζεις το twrp? Με ποιον τρόπο?